10 daagse rondreis Rondom het eiland Taiwan Afbeelding 10 daagse rondreis Rondom het eiland Taiwan
10 daagse rondreis Rondom het eiland Taiwan ***
Bestemming: Rondreizen China - Rondreizen

10 daagse rondreis Rondom het eiland Taiwan

***

Deze reis laat u op een comfortabele manier kennismaken met een land dat als toeristische bestemming nog niet zo groot op de kaart staat. Onterecht, want Taiwan heeft veel meer te bieden dan 'made in Taiwan'. Met deze rondreis in internationaal gezelschap verblijft u in eerste klasse hotels. Onder uitstekende begeleiding van een Engelstalige gids gaat u op ontdekking door deze, voor velen, nieuwe bestemming. U...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1: Amsterdam - Taipei

U vertrekt in de avond voor een vlucht, via Bangkok, naar Taipei.

Dag 2: Taipei

In de vroege avond komt u aan in Taipei en wordt u aansluitend per prive-transfer naar uw hotel gebracht.

Dag 3: Taipei

s Morgens maakt u een stadstour. Allereerst bezoekt u de grote en indrukwekkende gedenkplaats van Chiang Kai-Chek, de stichter van Taiwan. Daarna bezoekt u het Nationaal Museum, dat grote cultuurschatten uit de Verboden Stad, het oude Chinese keizerlijk paleis in Beijing, toont. U ziet het wisselen van de wacht bij Martyrs Shrine en bezoekt een handwerkplaats. De middag is ter vrije besteding.

Dag 4: Taipei - Sun Moon Lake

Na het ontbijt wordt u opgehaald en rijdt u naar de mooie omgeving van Sun Moon Lake. Dit heldere meer dankt haar naam aan de vorm, het noordelijke deel lijkt op een zon en het zuidelijke deel op een halve maan. Rondom het fotogenieke meer vindt u volop tempeltjes, paviljoentjes en pagodes. Tevens bezoekt u de mooie Tse-En pagoda, die een prachtig uitzicht biedt over de omgeving. U overnacht in een hotel met een mooi uitzicht over Sun Moon Lake.

Dag 5: Sun Moon Lake - Kaohsiung

Vandaag maakt u een lange rit naar het zuiden. Als eerste bezoekt u het Foguangshan klooster, de bekendste heilige plaats in zuidelijk Taiwan. U maakt een wandeling over het complex, met de mogelijkheid om een praatje te maken met de monikken of nonnen die er leven. Kaohsiung is de tweede stad van Taiwan en is gelegen in het zuiden. U bezoekt hier het voormalige Britse consulaat, de Love River en de Lio Ho avondmarkt. Overnachting in Kaohsiung.

Dag 6: Kaohsiung - Taitung

U reist vandaag naar Kenting National Park, de uiterst zuidelijke punt van Taiwan, met een prachtige kustlijn met bos, stranden, diverse paviljoens en de Oluanpi Vuurtoren. U overnacht in Taitung, aan de oostkant van Taiwan.

Dag 7: Taitung - Hualien

Vandaag maakt u een rit langs de fraaie en ongerepte oostkust van Taiwan, die grenst aan de Grote Oceaan. Erosie en klimaatinvloeden hebben een prachtige landschappen gecreeerd, bekend als 'het laatste onontgonnen land'. Onderweg passeert u verschillende bezienswaardigheden: Siaoyeliou, Sansientai, de Stone Steps en de Grotten van de Acht Onsterfelijken. Vervolgens gaat u naar Hualien, waar u zult overnachten.

Dag 8: Hualien - Taipei

U bezoekt vandaag de spectaculaire Taroko kloof. De rivier kronkelt zich door diepe kloven en de wanden komen soms wel heel dicht bij elkaar. De smalle weg is hier spectaculair aangelegd met vele haarspeldbochten en tunnels. De Tunnel of Nine Turns is het meest spectaculaire stuk van de kloof. U bezoekt verschillende tempels en de zwaluwengrot. Aan het eind van de dag keert u weer terug in Taipei voor de laatste overnachting.

Dag 9: Taipei - Amsterdam

Ook vandaag is ter vrije besteding en heeft u voor een groot deel van de dag de tijd om Taipei verder te verkennen. Aan het einde van de middag heeft u een prive-transfer naar de luchthaven van Taipei voor de terugvlucht, via Bangkok, naar Amsterdam.

Dag 10: Amsterdam

Aankomst op Schiphol.

Inbegrepen highlights - Sun Moon Lake - Foguangshan klooster - Kenting National Park - De ruige oostkust - Taroko kloof (National Park)

Bij ons inclusief! - Vluchten per China Airlines - Begeleiding tijdens de reis door een deskundige Engelssprekende lokale gids (dag 3 t/m 8) - Halve dag stadstour Taipei met alle hoogtepunten - Sun Moon Lake en omgeving - Indrukwekkend bezoek aan het Fuguangshan klooster - Stadstour Kaoshiung - Kenting National Park - Rit langs de ruige oostkust - Taroko kloof - Entreegelden - 7 overnachtingen in 4- en 5-sterren hotels - 7 x ontbijt - Vervoer per lokale airconditioned (mini)bus - Alle groepstransfers



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

10 daagse rondreis Rondom het eiland Taiwan 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203