Brisas Trinidad Afbeelding Brisas Trinidad
Brisas Trinidad
Bestemming: Midden - Trinidad

Brisas Trinidad


Hotel Brisas Trinidad del Mar ligt op een paar mijl van Trinidad stad, ondergedompeld in de aangename bries van de Caribische Zee en uitstekend gepositioneerd met uitzicht Ancon strand. Met een koloniale stijl architectuur die lijkt op die van de stad, dit All Inclusive hotel is ideaal voor families, bruiloften en huwelijksreizen, incentive groepen en georganiseerde toerisme.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Het is gelegen in het westelijke deel van de Caribbean Basin, net buiten de ingang van de Golf van Mexico. Dit is lang en smal land horizontaal geplaatst tussen de twee Amerika bij de ingang van de Golf van Mexico in de noordwestelijke Caribische Zee, een strategische positie die ooit maakte hem een ??zeer begeerde. De Cubaanse archipel bestaat uit meer dan 4 000 eilandjes en eilanden.

Op een kaart van de regio, wordt Cuba gemakkelijk te herkennen aan hun grootte, want het is de grootste van de Antillen en ook vanwege zijn vorm lijkt op een krokodil. Dichtstbijzijnde gebieden zijn: het Oosten, Haiti (77 km) ten westen, Yucatan, Mexico (210 km) ten noorden van Florida, USA (180 km) en het zuiden, Jamaica (140 km).



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Brisas Trinidad 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203