Costa Sur Afbeelding Costa Sur
Costa Sur
Bestemming: Midden - Trinidad

Costa Sur


Dit All Inclusive hotel onderscheidt zich door de verscheidenheid van de programmering opties, varierend van watersport en seafaris naar naburige Cayo Blanco, tot moderne dans en Spaanse taalonderwijs. Het is ideaal voor gezinnen met kinderen en groepen vrienden.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Op elk moment van het jaar kan je naar Cuba. In de eerste maanden is meer vers en koel en wanneer breekt een koufront alleen zal een paar dagen. Van april tot september, bijna zonder onderbreking, de lucht is helder en de temperatuur is warm, waardoor het ideaal is voor het gaan naar het strand of buiten spelen. Het regent vaak in bergachtige gebieden en meer zelden op de vlakten en kusten. De maanden juli en augustus zijn de warmste. Cuba is gekoppeld aan de belangrijkste hoofdsteden en steden in Latijns-Amerika en Europa via meer dan 60 lijn-en chartervluchten en in het land werken 10 internationale luchthavens, plus een tiental jachthavens en havens verspreid langs de kust ten noorden en het zuiden, aankomst per zee bieden de beste voorwaarden van ligplaatsen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Costa Sur 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203