Porto Santo Afbeelding Porto Santo
Porto Santo
Bestemming: Oosten - Baracoa

Porto Santo


Hotel Porto Santo mengt zachtjes de elementen van een luxe hotel van de stad en de natuur, het biedt ons ook al het nodige comfort voor een aangenaam verblijf in Baracoa. Zijn naam Porto Santo werd gegeven door Admiraal Christopher Columbus in Baracoa, de eerste stad gesticht door de Spaanse kolonisatoren.

Hotel o.b.v. Volgens programmaHotel Porto Santo zijn lokaliseren 1 km buiten de stad, aan de oever van de zee, naast Baracoa baai en op slechts 500m van de luchthaven. In zijn klein en prive strand, de legende signaleert de plaats waar de Admiraal vestigden de beroemde Cross of Parra, het oudste historische religieuze object dat is geconserveerd uit de komst van de Spanjaarden in Amerika. De meest opzichtige slag van Hotel Porto Santo is een groot zwembad met een sieraad en een bar met een strooien dak met uitzicht op de baai en de baai die loges zal haar kleine prive beach.At Hotel Porto Santo kunt u een spannende weergave van te genieten de bergen van de regio en Baracoa baai, dan heb je ook een gemakkelijke toegang tot het historische belangrijkste onderdeel, zodat u de beschikking over ideaal decor voor het toerisme van de natuur en de kennis van histoy.Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Porto Santo 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail

Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2021  vakantiestunt.nl
v6.20210203