Sofitel Sevilla Afbeelding Sofitel Sevilla
Sofitel Sevilla
Bestemming: Westen - Havana

Sofitel Sevilla


Een populaire ontmoetingsplaats voor de Cubaanse high society uit de tijd van de opening in 1908, in de late jaren dertig het pand kwam in handen van een Uruguayaanse met banden met de Italiaans-Amerikaanse maffia (een beruchte personage, zoals aandelen in zijn bezit Santo Trafficante in de onderneming ). Gangsters, zou echter niet de enige bekende figuren aan het hotel frequent: naast Al Cappone, beroemdheden als...

Hotel o.b.v. Volgens programma



De Sevilla ligt aan Prado, vlakbij Malecon en plaatsen van historisch en cultureel belang, zoals het Capitolio en het Gran Teatro (een korte wandeling noorden of zuiden, respectievelijk, neemt je mee naar deze locaties). Het is ook goed gelegen voor het verkennen van Oud Havana en zijn koloniale centrum: nabij Obispo brengt u naar Plaza de Armas, een van de epicentra van de sightseeing circuit.

Binnen de grote, ruime lobby combineert elegantie met een gastvrije, kosmopolitische sfeer die helemaal verfrissend. In tegenstelling tot andere vestigingen in het gebied, de aantrekkingskracht van deze plek is niet uitsluitend een visuele of historische: naast de traditionele Cubaanse muziek uitgevoerd door een trio (een bijna alomtegenwoordige aanbod), het hotel organiseert salsa en campesino muziek dagen (bij een rooster is opgericht in de patio), en een professionele flamenco groep geeft twee keer per week. Eenmaal per maand, zijn originele stille films geprojecteerd op een scherm gemonteerd in de lobby, een amusante pianobegeleiding die probeert om de stemming, waaruit inventieve inzet van de inrichting tot cultuur.

Andere aantrekkelijke functies zijn onder meer de paleisachtige Roof Garden, een groot magnifieke restaurant met een prachtig uitzicht over de stad, een arcade met winkels die de lobby grenst aan het verre uiteinde, een geldwissel kantoor en een vergaderzaal die plaats aan maximaal 45 mensen. Het hotel is ook een van de drie in het gebied dat een zwembad heeft, en het zwembad faciliteiten zijn verrassend goed uitgerust (er is een moderne fitnessruimte, een sauna en massages).

Met genoeg sfeer te behagen bezoekers op zoek naar historisch interessante eigenschappen, de Sevilla combineert klasse, een levendige culturele scene en een uitstekende locatie.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Sofitel Sevilla 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203