Hotel Nelia Beach Afbeelding Hotel Nelia Beach
Hotel Nelia Beach
Bestemming: Cyprus - Famagusta

Hotel Nelia Beach


Nelia Beach Hotel is een 3 * hotel, gelegen aan het mooie zandstrand van Ayia Napa, dicht bij de vissershaven en het populaire entertainment- en het winkelgebied.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Hotel: Nelia Beach

Nelia Beach Hotel is een 3 * hotel, gelegen aan het mooie zandstrand van Ayia Napa, dicht bij de vissershaven en het populaire entertainment- en het winkelgebied.

Ligging

Het Nelia Beach hotel ligt 48 kilometer van Larnaca (LCA) luchthaven. En is gelegen aan het mooie zandstrand van Ayia Napa, dicht bij de vissershaven en het populaire entertainment- en het winkelgebied.

Faciliteiten

In de eetkamer en outdoor Restaurant kunt u genieten van een verscheidenheid aan menus, a la carte maaltijden en lokale lekkernijen. De lobby en de cocktailbar zijn de ideale ontmoetingsplaatsen, terwijl de bar bij het zwembad de perfecte setting voor een verfrissend drankje is, een exotische cocktail, drankjes en lichte versnaperingen. De All inclusive programma bestaat uit ontbijt (07:00-10:00), lunch (12:30-14:30) en diner (18:30-21:00), alle in buffetvorm geserveerd in het hoofdrestaurant. Een verscheidenheid van warme en koude snacks wordt aangeboden tijdens de dag van 10:00-11:00, 15:00-16:00 en 21:00-22:00 (koude snacks alleen) bij het ??zwembad bar of het restaurant. Snacks zijn tomaten uien, tzatziki met pitta brood, ham & kaas sandwich, hamburger, cheeseburger, spaghetti (bolognaise & napolitane) en frietjes. Ijs voor de kinderen tot 12 jaar is beschikbaar van 10:00-21:00. Een breed scala aan lokale alcoholische drankjes en frisdranken is verkrijgbaar bij de bar bij het zwembad, de grote bar en het restaurant tussen 10:00 en 24:00 uur. Gezuiverd water is beschikbaar vanaf 08:00-24:00. Het Nelia Beach hotel is uitgerust met een uitgebreid scala aan recreatieve faciliteiten voor de gasten. De perfecte plek om te ontspannen. Het spectaculaire buitenzwembad zonneterras met ligbedden en parasols bieden het gehele jaar door plezier. Ook zal de kleine fitnessruimte met de nieuwste fitnessapparatuur bijdrage aan uw conditie. U kunt ook genieten van een sauna, watersport op het strand (seizoensgebonden), tafeltennis en biljart. TV-en multifunctionele ruimte (max 60 personen) of video games zijn ook aan te bevelen. Om te zorgen dat u volledig tevreden zult zijn, het Nelia Beach Hotel biedt een afwisselend programma, met inbegrip thema-avonden (Cyprus Night, BBQ Night, enz.), gratis wekelijkse wijnproeverij, dagelijks Happy Hour. Lokale champagne en fruit zal worden aangeboden aan honeymooners en huwelijksjubilea gasten. Recreatieve voorzieningen in het Nelia Beach Hotel waaronder live muziek en diverse shows zoals Cyprus Folk en verschillende animatie dag-en avondprogrammas. Gasten kunnen genieten van een thema-avond diner (Cyprus Barbeque) zonder extra kosten. Dagelijkse activiteiten zoals waterpolo en aquarobics zijn ook beschikbaar. In het complex zijn tevens aanwezig een lift, valuta wisselkantoor, autoverhuur, excursies, luchtvaartmaatschappij boekingen, wasservice, parkeerplaats.

Kamers

Het hotel beschikt over 82 goed uitgeruste en smaakvol ingericht en gemeubileerd twin of double-bedden kamers, alle met zijdelings zicht op zee. De kamers bieden het maximum aan comfort en elegantie. Alle kamers zijn uitgerust met individueel regelbare air-conditioning, internationale directe telefoonlijn, radio, satelliet-tv, haardroger, mini-bar of koelkast op aanvraag, kluis, badkamer en ruime balkons.

Verzorging



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel Nelia Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203