Hotel: Residence Playa Colibri Afbeelding Hotel: Residence Playa Colibri
Hotel: Residence Playa Colibri
Bestemming: Dominicaanse Republiek - Samana

Hotel: Residence Playa Colibri


plane hotel transfer



Hotel o.b.v. Logies



Hotel: Residence Playa Colibri

Hotel Residence Playa Colibri is een prachtig tropisch hotel met 45 ruime appartementen, suites en studios met uitzicht op de oceaan. Het strand vlak voor het hotel is het mooiste strand van Las Terrenas, met haar witte zand en palmbomen. Dit hotel is de ideale plek om een Caribische vakantie te vieren en compleet te ontspannen.

Ligging

Hotel REsidence Playa Colibri is gelegen aan het prachtige witte zandstrand van Las Terrenas op kleine afstand van het centrum van deze stad. Het hotel ligt 15 km van de El Limon watervallen en het vliegveld van Samana ligt op zon 30 minuten afstand.

Faciliteiten

Receptie, airconditioning in alle appartementen, buitenzwembad met jacuzzi, beveiligd parkeren, gastenservice en informatiebalie, restaurant, bar aan het strand, strand terras, strandstoelen met handdoeken, internet en een bibliotheek. Daarnaast is het mogelijk om aan enkele activiteiten deel te nemen, zoals diepzeeduiken, snorkelen, diepzeevissen, kite- en windsurfen, catamaran zeiltocht, whale watching, reis naar El Limo watervallen en Los Haitises National Park en een Jeep safari door het Samana schiereiland.

Kamers

Het hotel beschikt over 45 ruime appartementen. Deze hebben allemaal een balkon met uitzicht op de zee of op de tropische tuin. Verder hebben alle kamers airconditioning, bidet, gratis flessen water, plafond ventilator, koffie en thee, badkamer met douche en bad, pannen, servies en keukengerei, gratis filmkanalen, fohn, strijkijzer met strijkplank, keuken, schoonmaak spullen, magnetron, tweepersoonsbed, satelliet televisie, koelkast, internet en een aparte eethoek.

Verzorging



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel: Residence Playa Colibri 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203