Hotel: Punta Bonita Resort Afbeelding Hotel: Punta Bonita Resort
Hotel: Punta Bonita Resort
Bestemming: Dominicaanse Republiek - Samana

Hotel: Punta Bonita Resort


plane hotel transfer



Hotel o.b.v. Logies



Hotel: Punta Bonita Resort

Hotel Punta Bonita Resort is een prachtig hotel ingericht op een typisch Caribische stijl. Dit ecologische strandhotel biedt een breed scala aan mogelijkheden voor excursies en eco-toerisme. Samen met de ligging van het hotel en de Caribische sfeer die dit hotel uitstraalt, zorgt dit voor het ultieme vakantiegevoel.

Ligging

Hotel Punta Bonita Resort is gelegen naast een van de mooiste zandstranden in Las Terrenas, Playa Bonita op het schiereiland Samana. Dit ligt aan de noord-oostkust van de Dominicaanse Republiek. De omgeving wordt gekenmerkt door de witte zanstranden en palmbomen. Binnen 40 tot 50 minuten rijden liggen de steden Salto El Limon, Las Ballenas en Samana. De internationale luchthaven van Puerto Plata ligt op zon 170 km afstand.

Faciliteiten

Dit ecologische strandhotel beschikt over meerdere bars en 3 restaurants, waaronder het Papagayo met buffet, de La Concha met internationale a la carte menus en uitzicht op zee en de Beach Grill Club. Verder is er een wasgelegenheid, openlucht zwembad, winkels, ligstoelen, een parkeergarage en een speeltuin. Daarnaast biedt het hotel activiteiten zoals duiken, paardrijden, aerobic en dans cursussen.

Kamers

Het hotel beschikt over 85 kamers. Alle kamers van dit hotel zijn ingericht in typisch Caribische stijl en hebben allemaal een eigen volledige badkamer, kabel TV, individueel regelbare airconditioning, groot tweepersoonsbed, een terras en een kluis.

Verzorging



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel: Punta Bonita Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203