Be Live Grand Marien Afbeelding Be Live Grand Marien
Be Live Grand Marien
Bestemming: Noordkust - Puerto Plata

Be Live Grand Marien


Ruim opgezet, naar een prins van de Taino indianenstam vernoemd vakantiecomplex van comfortklasse. Meerdere 2 verdiepingen tellende gebouwen met goed onderhouden tuin, groot zwembadgedeelte met zonneterras (ligstoelen, parasols en handdoeken inclusief) en pool en snackbar. Lobby met receptie, internethoek, buffetrestaurant, a la carte restaurants (Texmex, Gourmet en Rodizio, vooraf reserveren), 4 bars, Areito...

Hotel o.b.v. Volgens programma



    Hotel Be Live Grand Marien 

Dominicaanse Republiek - Puerto Plata - Playa Dorada

Plaats Dominicaanse Republiek, Puerto Plata, Playa Dorada

Ligging Direct aan het wonderschone, kilometerslange fijne zandstrand van Costa Dorada. Het centrum van Puerto Plata met haar winkel- en uitgaansgelegenheden is op ca. 3 km. gelegen.

Faciliteiten Ruim opgezet, naar een prins van de Taino indianenstam vernoemd vakantiecomplex van comfortklasse. Meerdere 2 verdiepingen tellende gebouwen met goed onderhouden tuin, groot zwembadgedeelte met zonneterras (ligstoelen, parasols en handdoeken inclusief) en pool en snackbar. Lobby met receptie, internethoek, buffetrestaurant, a la carte restaurants (Texmex, Gourmet en Rodizio, vooraf reserveren), 4 bars, Areito theater, discotheek met dansbar, casino, minimarkt en wijnshop. Dominicaanse categorie: 4 sterren. 585 units en 3 etages.

Sport & Fitness 2 tennisbanen (dag en nacht mogelijk), kajak, snorkelen en duikcursussen, zeilboot, beachvolleybal, waterpolo, tafeltennis, aerobic en fitnesscenter. Aanbod naar beschikbaarheid inclusief PADI duikschool en gemotoriseerde watersporten, 18-hole golfbaan op ca. 2 km. tegen betaling.

Entertainment Animatieprogramma met spelletjes en wedstrijdjes. Latijns Amerikaanse dansuren. In de avond dans, livemuziek en show in het Areito theater.

Voor kinderen Meertalige miniclub (4-12 jaar) dagelijks van 09.00-17.00. Kinderbad en speeltuin. Kinderdisco, animatie en shows.

U verblijft Comfortabele kamers met airco, telefoon, kabel-tv, minibar, huurkluisje, koffiezetapparaat, strijkijzer en plank, fohn, bad, toilet, balkon/terras. De ruime superiorkamers bevinden zich in de nieuwe ingerichte gebouwen met verder dezelfde voorzieningen. Beide te boeken met zeezicht. De juniorsuites in Caribische stijl bieden een extra gecombineerde woon- en slaapkamer. Maximale bezetting: 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen.

Eten en drinken all inclusive: Ontbijt, lunch en diner in buffetvorm. Showcooking. Naar keuze avondeten in een van de a la carte restaurants (naar beschikbaarheid, steak/kreeft tegen bijbetaling). Grillspecialiteiten en pizza bij de strandbar. 24 uur snacks. Overdag koekjes en/of cake. Bij de maaltijden en bij de diverse bars zijn deels geimporteerde alcoholvrije en alcoholische drankjes om het uur. Vullen van de minibar met bier en softdrinks. .



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Be Live Grand Marien 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203