Hotel: Puerto Plata Village Caribbean Resort Afbeelding Hotel: Puerto Plata Village Caribbean Resort
Hotel: Puerto Plata Village Caribbean Resort
Bestemming: Puerto Plata - Playa Dorada

Hotel: Puerto Plata Village Caribbean Resort




Hotel o.b.v. Logies



Hotel: Puerto Plata Village Caribbean Resort

Hotel Puerto Plata Village Caribbean Resort is een 3 sterren All-Inclusive resort met prachtig ingerichte kamers en suites. Dit hotel biedt voor iedereen een geweldige vakantie. Zo zijn er de hele dag door activiteiten voor de sportieve gast, maar dit hotel is zeker ook geschikt voor gasten die van hun rust willen genieten.

Ligging

Hotel Puerto Plata Village Caribbean heeft een fantastische ligging. Het hotel ligt aan het prachtige strand van Playa Dorada op maar 5 km afstand van het bruisende centrum van Puerto Plata. Op 30 minuten afstand bevindt zich de stad Cabarete, een rustige stad met veel activiteit en aantrekkelijke stranden.

Faciliteiten

24-uurs receptie, opppasservice, bar, kapper- en beautysalon, strand, concierge, fitnessruimte, Spa centrum, gratis krant, gratis parkeren, speciale faciliteiten voor gehandicapten, vergaderruimte, internet, zwembad, restaurant, winkels en VIP service. Er zijn verschillende eetgelegenheiden. Zo is er naast de 4 verschillende restaurants en 4 bars bij het hotel, ook nog een strandbar en een discotheek. Dagelijks worden er verschillende activiteiten georganiseerd rond het zwembad en het strand. Kleine kinderen kunnen terecht bij Kids Club. Daarnaast is er de mogelijkheid om elke dag een uur te fietsen door het prachtige landschap, en zijn verschillende watersporten ook inbegrepen, zoals kajakken, zeilen, duiken en nog veel meer.

Kamers

Het hotel beschikt over 385 kamers, waarvan standaard kamers, superior kamers en master suites. Alle standaard kamers bevatten 2 tweepersoonsbedden, airconditioning, kabel TV, telefoon en een mooie badkamer met een bad en douche.

Verzorging



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel: Puerto Plata Village Caribbean Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203