Hotel: Victoria Golf enen Beach Resort Afbeelding Hotel: Victoria Golf enen Beach Resort
Hotel: Victoria Golf en Beach Resort
Bestemming: Puerto Plata - Playa Dorada

Hotel: Victoria Golf en Beach Resort




Hotel o.b.v. Logies



Hotel: Victoria Golf & Beach Resort

Hotel Victoria Golf & Beach Resort is een charmant klein resort gericht op de golfbaan en de huwelijksreis markt. Voor golfers is dit hotel ideaal door de verlaagde tarieven op het beroemde aangrenzende 18-holes golfbaan en de service van een persoonlijke golf assistent. Voor huwelijksreizigers is er een speciale romantische bruidssuite met een douche gebouwd voor twee en een jacuzzi op het balkon. In dit hotel kan de keuze gemaakt worden tussen all-inclusive en bed&breakfast.

Ligging

Hotel Victoria Golf & Beach Resort is gelegen aan het beroemde 18-holes golfbaan ontworpen door Robert Trent Jones. Op 400 meter afstand bevindt zich het goudgele strand van Playa Dorada en het hotel is zon 500 meter verwijderd van restaurants, bars en winkels. Het stadscentrum van Puerto Plata ligt op 5 km afstand.

Faciliteiten

Het All-Inclusive tarief biedt golf club opslag, dagelijks bijvullen van minibar, wekelijkse managers cocktail party, 1 uur per dag fietsen, tennis, snorkelen, windsurfen,kajakken of zeilen, zwembad met bar, prive zwembad met bar, loungestoelen en handdoeken, fitness centrum, a la carte dineren, toegang tot lounge & cigar bar, beachclub, huwelijksreis pakket met geldig trouwboekje, baby kribbe, golf clinic, tennis clinic, windsurf clinic, zeilboot clinic, Spaanse les, snorkeltour, duik clinic, ping pong, cocktail lessen, massage demonstratie, sushi kookles, casino les en jazz.

Kamers

Het hotel bestaat uit 190 kamers; standaard kamer, superior kamer, junior suites, huwelijksreis suites en suites met een balkon of terras met uitzicht op de golfbaan. Alle kamers zijn voorzien van een kingsize bed, balkon of terras met 2 stoelen en een tafel, airconditioning, plafond ventilator, minibar, kabel TV, telefoon, voice mail, wekservice, kluisje, complete badkamer, fohn en roomservice,

Verzorging



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel: Victoria Golf en Beach Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203