Hotel Riu Palace Macao Afbeelding Hotel Riu Palace Macao
Hotel Riu Palace Macao *****
Bestemming: Punta Cana - Punta Cana

Hotel Riu Palace Macao

*****

Deze statige dame is in de zomer van 2012 geheel gerenoveerd en in een modern jasje gestoken. Ze is zowel de eerste als de kleinste van de drie Palace-hotels in Punta Cana en daarnaast het eerste hotel van de RIU hotelketen dat alleen toegankelijk is voor volwassenen. Ze heeft een knus karakter en met een service op Palace-niveau is zij een perfecte basis voor een relaxte en luxe vakantie.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Deze statige dame is in de zomer van 2012 geheel gerenoveerd en in een modern jasje gestoken. Ze is zowel de eerste als de kleinste van de drie Palace-hotels in Punta Cana en daarnaast het eerste hotel van de RIU hotelketen dat alleen toegankelijk is voor volwassenen. Ze heeft een knus karakter en met een service op Palace-niveau is zij een perfecte basis voor een relaxte en luxe vakantie.

Algemene informatie over Hotel RIU Palace Macao Hotel, Onze classificatie 5 sterren en ligging: direct aan strand

Overzicht Deze statige dame is in de zomer van 2012 geheel gerenoveerd en in een modern jasje gestoken. Ze is zowel de eerste als de kleinste van de drie Palace-hotels in Punta Cana en daarnaast het eerste hotel van de RIU hotelketen dat alleen toegankelijk is voor volwassenen. Ze heeft een knus karakter en met een service op Palace-niveau is zij een perfecte basis voor een relaxte en luxe vakantie.

Unique Selling Points In 2012 geheel gerenoveerd!, Gratis WiFi in de lobby, 24 uur Ultra All Inclusive, Strakke en moderne inrichting, Voordeelkamers en Adults Only / No Kids

Faciliteiten van Hotel RIU Palace Macao Receptie, winkel(s) en internetfaciliteiten

Zwembad 2 buitenzwembaden (), zonneterras, ligbedden, parasols en handdoekenservice

Eten en drinken Er zijn 5 restaurants (El Patio (specialiteiten buffetrestaurant), Kabuki (specialiteiten Japans), Krystal (specialiteiten Fusion), Pancho (specialiteiten overdag snacks, s avonds Grill-/Steakhouse) en Volare (specialiteiten Italiaans)), Er zijn 4 bars en Roomservice (24 uur)

Sport en entertainment sporten: tennis en tafeltennis, fitness, entertainment overdag en entertainment s avonds

Wellness faciliteiten in Hotel RIU Palace Macao sauna, massage en spa/thalasso faciliteit en schoonheidssalon

All Inclusive ontbijt, frisdranken, koffie en thee, locale alcoholische dranken, geimporteerde alcoholische dranken, alcoholische cocktails, minibar (bijvulling 3 per week), roomservice, Voor de a la carte restaurants is reservering noodzakelijk., gym, lunch, sauna, whirlpool, fitness, tafeltennis, tennis, diner buffet, beachvolley, waterfietsen, zeilen, windsurfen, diner a la carte, snorkeluitrusting, entertainment overdag, live muziek, shows in de avond en snacks

Goed om te weten over Hotel RIU Palace Macao Vanaf 01 november is de minimum leeftijd 18 jaar. Gratis gebruik faciliteiten en lunch van het Riu Naiboa en Riu Bambu. Tijdens diner is voor heren gepaste kledij gewenst (shirt met mouw en in de a la carte restaurants tevens een lange broek). Naast het hotel ligt het Caribische straatje met diverse winkeltjes, fitnessruimte en discotheek Pacha



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotel Riu Palace Macao 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203