2daagse busreis Kerstmarkten in Keulen en Aken Afbeelding 2daagse busreis Kerstmarkten in Keulen en Aken
2daagse busreis Kerstmarkten in Keulen en Aken ***
Bestemming: Bus rondreizen Duitsland - Berlijn

2daagse busreis Kerstmarkten in Keulen en Aken

***

Tijdens deze korte reis bezoeken we twee fantastisch sfeervolle Duitse steden die helemaal in het teken van de naderende Kerst zijn gebracht. Naast shoppen en genieten van al het lekkers dat op de kerstmarkten aangeboden wordt kunt u ook cultuur opsnuiven en bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de imposante Dom van Keulen.

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Zaterdag: Keulen

Via de opstapplaatsen rijden we over de Duitse grens naar Keulen. De stad Keulen is er helemaal klaar voor om u in de Adventstijd met een uitgebreid aanbod te ontvangen. Met aantrekkelijke kerstmarkten, een kerststallententoonstelling en de fantastische winkelmogelijkheden is de Domstad een populaire bestemming, in het bijzonder in de periode voor Kerst. Op verscheidene plaatsen in de stad vindt u gezellige kraampjes, maar de mooiste kerstmarkt vindt u aan de voet van de indrukwekkende Dom van Keulen. Aan het einde van de middag verlaten we Keulen en rijden we naar ons hotel voor de overnachting.

Zondag: Aken en Nederland

We vertrekken na het ontbijt naar Aken. De kerstmarkt van Aken biedt de charme van feestelijke kerstkraampjes in de omgeving van de dom en het stadhuis. Ieder jaar opnieuw tijdens de periode voor Kerstmis veranderen de pleinen en steegjes in de omgeving van het Akense stadhuis in een sfeervol paradijs van schitterende lichtjes en prachtige kleuren, feestelijke klanken en verleidelijke geuren. Het uitgebreide aanbod aan mooie en originele, degelijke en kostbare voorwerpen laat kleine en grote hartenwensen in vervulling gaan. Geen wonder dus, dat de Akense kerstmarkt voor alle kerstmarktliefhebbers al lang een absolute 'must' is geworden. Hierna rijden we terug naar Nederland, waar u naar uw uitstapplaats wordt gebracht.

Hotel Montanushof*

Ligging Dit goede middenklassehotel is gelegen in het centrum van het plaatsje Grevenbroich.

Faciliteiten Receptie, lift, lounge, restaurant en bar.

Kamers Voorzien van tv, telefoon, minibar, badkamer met fohn, bad of douche en toilet.

Bijzonderheden Ontbijtbuffet.

Bij ons inclusief! - Reis per luxe Touringcar - Overnachting volgens programma - Deskundige chauffeur tevens reisleider - Excursies zoals omschreven (entreegelden niet inbegrepen) - 1x Ontbijt

Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 18



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

2daagse busreis Kerstmarkten in Keulen en Aken 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203