4daagse busreis Heidelberg Speyer en Worms ***
Bestemming: Bus rondreizen Duitsland - Berlijn

4daagse busreis Heidelberg Speyer en Worms

***

Donderdag: Ludwigshafen

Vanaf uw opstapplaats wordt u naar de wisselplaats gebracht. Vervolgens rijden we de grens over naar Duitsland. Onderbroken door diverse stops rijden we naar het zuiden, we komen in de loop van de middag aan in ons hotel in Ludwigshafen.

Vrijdag: Stadswandeling Worms (optioneel) en Speyer

We beginnen vandaag met een bezoek aan Worms, hier kunt u deelnemen aan een stadswandeling onder leiding van een Nederlandssprekende stadsgids. Deze zal u o.a. vertellen over de residentietijd van de Roomse keizers en de lange geschiedenis die daarna volgde. Worms verwierf haar grootste bekendheid door Maarten Luther die hier in 1521 voor keizer en vaderland zijn geschriften verdedigde en niet wilde herroepen, het beroemde Edict van Worms. Vervolgens rijden we naar Speyer. Hier vinden we een van de meest indrukwekkende kathedralen van Duitsland.

Zaterdag: Stadswandeling Heidelberg (optioneel)

Vandaag een dagtocht naar de romantische stad Heidelberg an der Neckar. Een van de mooiste steden in Duitsland, met de Alte Brucke en een prachtig raadhuis. U heeft hier de mogelijkheid om deel te nemen aan een stadswandeling onder leiding van een Nederlandssprekende stadsgids. Uiteraard maken we ook tijd om het 70 meter boven de Neckar, op de helling van de Konigstuhl, gelegen slot te bezoeken (entree excl. ca. 6 p.p.). In de middag rijden we via Neckarsteinach weer terug naar het hotel.

Zondag: Nederland

We rijden vandaag via een mooie route, gedeeltelijk langs de Rijn, terug naar Nederland. We komen aan het einde van de middag aan bij onze wisselplaats. Daarna wordt u naar uw uitstapplaats gebracht.

Hotel Europa

Ligging Dit goede middenklassehotel is gelegen nabij de voetgangerszone van het centrum in Ludwigshafen.

Faciliteiten Receptie, lift, lounge, restaurant en bar.

Kamers Zeer comfortabele kamers voorzien van tv, telefoon, minibar, badkamer met fohn, bad of douche en toilet.

Bijzonderheden Ontbijtbuffet.

Bij ons inclusief! - Vervoer per luxe touringcar - 3 Overnachtingen in Ludwigshafen - 3x Ontbijt - Deskundige chauffeur tevens reisleider - Toeristenbelasting

Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 30





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203