5daagse busreis Berlijn Hotel Azimut City South Afbeelding 5daagse busreis Berlijn Hotel Azimut City South
5daagse busreis Berlijn Hotel Azimut City South ***
Bestemming: Bus rondreizen Duitsland - Berlijn

5daagse busreis Berlijn Hotel Azimut City South

***

Deze zeer populaire groepsreis laat u kort en krachtig kennismaken met de schitterende hoofdstad van Duitsland, Berlijn. Zowel tijdens ons bezoek aan historisch Berlijn als tijdens bezoek aan Charlottenburg en Potsdam zullen we worden bijgestaan door een van de beste reisleiders van Berlijn

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Donderdag: Berlijn

Vanuit uw opstapplaats vertrekken we naar Berlijn. Onderweg maken we de nodige stops en s avonds arriveren we in Berlijn.

Vrijdag: Historisch Berlijn

Een geweldige invulling van de dag, s ochtends maken we met onze Nederlandssprekende reisleider ter kennismaking een stadstour in Berlijn. We zien de Kurfurstendamm en de Gedächtniskirche waarna we naar de oudste wijk van Berlijn rijden: Kreuzberg. Na het Joods museum, Checkpoint Charlie en de overblijfselen van de muur zien we het mooiste plein van Berlijn: de Gendarmenmarkt. Aan de Karl-Marx-Allee vinden we nog typische gebouwen uit de Oost-Duitse tijd. Natuurlijk zien we ook het Brandenburger Tor, het Rijksdaggebouw en de Siegessäule. In het Nikolaiviertel houden we een koffiepauze. s Middags is er gelegenheid voor een bezoek aan bijvoorbeeld het Pergamon museum, het Egyptische museum, de Berlijnse Dom, de Alexanderplatz of een andere bezienswaardigheid van uw keuze. s Avonds kunt u deelnemen aan het optionele avondprogramma, inclusief een bezoek aan het museum gewijd aan de vluchtpogingen van oost naar west Berlijn, genieten van het uitzicht vanaf de TV- of radiotoren en bezoek aan een gezellig cafe (kosten excl. ca. 22 p.p.).

Zaterdag: Warenhuis KaDeWe en Potsdamer Platz

Op deze ochtend gaan we winkelen in het beroemde warenhuis KaDeWe dat al ruim 100 jaar bestaat. U kunt natuurlijk ook de naastgelegen Gedächtniskirche of het Europa Center bezoeken. s Middags zien we het nieuwe Olympisch stadion en rijden we langs de radiotoren, via het nieuwe congresgebouw naar het stadhuis Schoneberg waar Kennedy zijn beroemde uitspraak deed Ich bin ein Berliner. Aan de Potsdamer Platz zien we de vele nieuwe gebouwen die vanaf 1990 gebouwd werden. s Avonds kunt u bij uw chauffeur de variete show Valettis of de revue show in de Friedrichstadpalast reserveren (kosten excl. vanaf ca. 35 p.p.).

Zondag: Charlottenburg en Potsdam

We gaan vandaag opnieuw op pad met onze reisleider. s Ochtends bezoeken we kasteel Charlottenburg. Hier kunt u kiezen om het kasteel zelf of het naastgelegen Jugendstilmuseum te bezoeken. s Middags kunt u een boottocht maken van ca. 1,5 uur op de rivier de Havel door de natuurgebieden van Berlijn en Potsdamb (boottocht excl. ca. 8 p.p.). Daarna rijden we door naar de barokke voorstad Potsdam. We brengen een bezoek aan het kasteel Cecilienhof waar Stalin, Truman, Churchill en Adley in 1945 Berlijn verdeeld hebben. Daarna wandelen we door de schitterende tuinen van het kasteel Sanssouci en brengen we een bezoek aan de Nederlandse wijk.

Maandag: Nederland

Na een vroeg ontbijt vertrekken we uit Berlijn en keren we huiswaarts.

AZIMUT Hotel Berlin City South

Ligging In het zuiden van Berlijn, tussen het centrum en Schonefeld.

Faciliteiten Receptie (met kluisjes), ruime lounge, lift, bar, ontbijtruimte en fitnessruimte. Tegen betaling: Biljart en Wifi in de openbare ruimtes.

Kamers Comfortabele kamers met tv, telefoon, radio, airconditioning en badkamer met fohn, douche en toilet.

Bijzonderheden Ontbijtbuffet.

Inbegrepen - Reis per luxe Comfort Class Touringcar - Overnachtingen volgens programma - Deskundige chauffeur tevens reisleider - Excursies zoals omschreven entreegelden niet inbegrepen) - 4x Ontbijt

Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 18



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

5daagse busreis Berlijn Hotel Azimut City South 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203