5daagse busreis Kerst aan de Moezel ***
Bestemming: Bus rondreizen Duitsland - Berlijn

5daagse busreis Kerst aan de Moezel

***

Maandag 23/12: Maria Laach en Alken

Vanaf uw opstapplaats wordt u naar onze wisselplaats gebracht. Na een kopje koffie vertrekken we naar de Moezelvallei. We brengen eerst een bezoek aan Maria Laach en rijden daarna door naar Alken waar we aan het einde van de middag in ons hotel zullen aankomen.

Dinsdag 24/12: Cochem, Obernzell en Koblenz

Na het ontbijt rijden we allereerst naar het bekende en gezellige Moezelstadje Cochem. Al van verre kunnen we de karakteristieke Burcht van Cochem zien liggen die hoog boven de wijnhellingen uittorent. Vervolgens rijden we via Oberzell en de bekende Lorely-rots naar Koblenz. Hier vloeit de Moezel samen met de Rijn. Er is nog voldoende tijd om vanaf hier een mooie wandeling te maken over de rivierpromenade. Vanaf de promenade kunt u de oude stad goed zien, met haar Liebfrauenkirche en het Ehrenbreitsteinfort. Terug in het hotel bereiden we ons voor op de kerstavond. Uiteraard heeft u 's avonds de gelegenheid de Kerstmis te bezoeken.

Woensdag 25/12: Moezeldal en Rijndal

s Ochtends heeft u een vrije ochtend. Na de lunch maken we een tocht door de mooie omgeving van het Moezeldal. We komen door schilderachtige plaatsjes en prachtige landschappen en rijden een gedeelte van de Moselstrasse. Ook rijden we een route langs schilderachtige plaatsjes aan de Rijn. Terug in het hotel kunt u genieten van het feestelijke kerstdiner.

Donderdag 26/12: Bernkastel-Kues en Trier

We rijden langs de Moezel naar het pittoreske vakwerkstadje Bernkastel-Kues. Hierna rijden we door naar Trier, dichtbij de grens met Luxemburg. Volgens de overleveringen de oudste stad van Duitsland en eens de hoofdstad van een deel van het Romeinse Rijk. Uit die tijd stamt de beroemde Porta Nigra. Ook de Dom, het amfitheater en de keizerlijke termen zijn een bezoek waard. Op eigen gelegenheid kunt u een wandeling maken over de gezellige 'Hauptmarkt'.

Vrijdag 27/12: Monschau en Nederland

Na het ontbijt nemen we afscheid van de Moezel. We rijden naar Monschau, een leuk toeristenplaatsje in de Eifel met vele vakwerkhuisjes en leuke winkeltjes. Hierna rijden we naar Nederland, waar u op de wisselplaats een afscheidsdiner krijgt aangeboden. Vervolgens wordt u naar uw uitstapplaats gebracht.

Landhaus Muller*

Ligging Landhaus Muller heeft een idyllische ligging direct aan de Moezel in het centrum van het kleine stadje Alken, kasteel Burg Thurant ligt op ca. 700 m.

Faciliteiten Receptie, lounge, terras, bar en restaurant.

Kamers Nette kamers voorzien van tv, wifi, badkamer met bad of douche en toilet.

Bijzonderheden Ontbijtbuffet en 3-gangendiner.

Bij ons inclusief! - Kerstkoekjes op 24/12 en 25/12 - Lunch op 25/12 - Feestelijk 4-gangen kerstdiner op 24/12 - Feestelijk 5-gangen kerstdiner op 25/12 - Een kopje koffie met kerststol bij vertrek - Reis per luxe Comfort Class Touringcar - Overnachtingen volgens programma - Deskundige chauffeur tevens reisleider - Excursies zoals omschreven (entreegelden niet inbegrepen) - 4x Ontbijt, 1x lunch en 4x diner - Warme afscheidsmaaltijd

Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 18





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203