5daagse busreis Kerst tussen Rijn en Maas ***
Bestemming: Bus rondreizen Duitsland - Berlijn

5daagse busreis Kerst tussen Rijn en Maas

***

Net over de Duitse grens ligt het alleraardigste plaatsje Grevenbroich. De winkel- en uitgaansmogelijkheden zijn prima en Grevenbroich is, mede door de gunstige ligging, een geliefde verblijfplaats. De excursies tijdens deze reis brengen u naar het Rijndal, Keulen en het fraaie Ruhrdal. Ons buurland staat bekend om de prima verzorging en maaltijden. Zorgeloos op vakantie en genieten dichtbij huis!

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Maandag 23/12: Keulen en Grevenbroich

Na een kopje koffie met kerststol rijden we naar ons buurland Duitsland. We beginnen vandaag met een bezoek aan de gezellige kerstmarkt in Keulen. Op verschillende plaatsen in de binnenstad vindt u een keur aan kerststalletjes en kraampjes. Op de 'Alten Markt' of de Platz am Dom' kunt u genieten van lekker eten en drinken en een bonte verzameling aan kerstversieringen. Niet voor niets wordt de Keulse kerstmarkt wel een van de mooiste kerstmarkten van West-Duitsland genoemd! Hierna rijden we naar ons hotel voor het diner.

Dinsdag 24/12: Altenberger Dom

Na een rustige ochtend en een heerlijke lunch in het hotel brengen we vanmiddag een bezoek aan de Altenberger Dom. Deze Dom wordt ook wel de Bergische kathedraal genoemd en is de voormalige kloosterkerk van de cistercienzerabdij van Altenberg. De Dom is prachtig gelegen in het heuvelachtige landschap net ten oosten van Leverkussen. Verder krijgen we vandaag bezoek van de kerstman die een klein cadeautje voor ons meeneemt en we kunnen genieten van een lekker kopje koffie of thee met de traditionele kerstkoekjes. Na het heerlijke kerstavondbuffet heeft u nog de mogelijkheid om de Kerstmis bij te wonen.

Woensdag 25/12: Eifel en Monschau

Natuurlijk doen we het kerstochtend heerlijk rustig aan en genieten we van een kerstontbijt. Na de lunch in het hotel rijden we door het noordelijk gedeelte van de Eifel naar het typische Eifelstadje Monschau met zijn schilderachtige vakwerkhuizen. Hier heeft u gelegenheid om door de schilderachtige straatjes te wandelen en een kopje koffie te drinken. Via een mooie route rijden we terug naar Grevenbroich.

Donderdag 26/12: Het Rijndal

Vandaag staat het beroemde Rijndal op het programma. We rijden via Bonn naar Konigswinter. Tijdens een wandeling over de mooie Rijnpromenade kunt u een blik werpen op de beruchte Drachenfels en het kasteel Drachenburg. Laat u zich informeren over vroeger tijden toen hier het drama van Siegfried en de draak zich afspeelde. Hierna vervolgen we onze tocht via het schilderachtige dal van de Rijn richting Koblenz om tenslotte de Rijn over te steken en via de linkeroever terug te rijden naar Grevenbroich.

Vrijdag 27/12: Nederland

In de middag rijden we naar Oberhausen voor een bezoek aan de Centro Oberhausen. Hierna rijden we terug naar onze wisselplaats in Didam, waar u tijdens de maaltijd afscheid kunt nemen van uw reisgenoten. Na het diner wordt u naar uw uitstapplaats gebracht.

Hotel Montanushof*

Ligging Dit goede middenklassehotel is gelegen in het centrum van het plaatsje Grevenbroich. Het hotel is via een overdekte brug verbonden met een overdekt winkelcentrum en vlakbij het hotel, in het centrum van Grevenbroich, vindt u diverse restaurants, bars, winkels en terrasjes.

Faciliteiten Receptie (met gratis kluisjes), lift, lounge, restaurant en bar.

Kamers Voorzien van tv, telefoon, minibar, badkamer met fohn, bad of douche en toilet.

Bijzonderheden Ontbijtbuffet en 3-gangendiner.

Bij ons inclusief! - Welkomstdrankje - Lunch op 24/12 en 25/12 - Feestelijk kerstbuffet op kerstavond - Klein presentje van de kerstman op 24/12 - Kerstkoekjes met koffie, thee of chocolademelk - Feestelijk dinerbuffet op 25/12 - Een kopje koffie met kerststol bij vertrek - Reis per luxe Comfort Class Touringcar - Overnachtingen volgens programma - Deskundige chauffeur tevens reisleider - Excursies zoals omschreven (entreegelden niet inbegrepen) - 4x Ontbijt, 2x lunch en 4x diner - Warme afscheidsmaaltijd

Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 18



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203