5daagse treinvakantie Remagen Romantische Rijn en Ahr ***
Bestemming: Bus rondreizen Duitsland - Rondreizen

5daagse treinvakantie Remagen Romantische Rijn en Ahr

***

Wij hebben voor u een prachtig arrangement samengesteld waarbij u comfortabel per trein naar Remagen reist. Het oude stadje Remagen dankt zijn aantrekkelijkheid aan de ligging aan de Rijn, vlakbij het Ahrdal. Vanuit Remagen kunt u alle kanten op. Denk bijvoorbeeld aan een fiets- of wandeltocht langs de Rijn, een excursie naar de Moezel met zijn prachtige steden als Cochem en Trier of een uitstapje naar het...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1: Nederland - Remagen

U reist met de trein van elk station in Nederland naar Remagen aan de Rijn. Remagen ligt in het mooie Rijndal tussen Bonn en Koblenz. Het vriendelijke personeel van hotel Pinger heet u van harte welkom met een glasje wijn. s Avonds wordt u verwend met een culinair 3-gangendiner inclusief 2 bijpassende glazen wijn.

Dag 2: Konigswinter

De dag staat in het teken van de Rijn romantiek. U maakt een boottocht op de Rijn naar Konigswinter. Vanuit hier brengt u de tandradbaan Drachenfelsbahn naar de top van de Drachenfels met het kasteel en de Drachenburg ruine. In de loop van de middag vaart u terug naar Remagen.

Dag 3: Ahrdal

Vandaag maakt u een excursie met de Ahrdal-trein naar het Dal van de rode druiven. Uw trein vertrekt vanaf het station in Remagen naar Altenahr. Een bezoek aan de Ahre Burcht of een wandeling door het natuurgebied Langfigtal (ca. 1 uur) behoren tot de mogelijkheden. s Middags vervolgt u uw treinrit naar Mayschoss. Hier bezoekt u de oudste wijnkelder van Duitsland. Een rondleiding en een glas wijn zijn inclusief. Vanaf Mayschoss reist u verder naar Ahrweiler, een romantisch stadje met een goed bewaarde middeleeuwse stadskern, schilderachtige vakwerkhuizen en de opgraving van een Romeinse villa. Vanuit hier vertrekt u in de loop van de middag terug naar Remagen.

Dag 4: Remagen & omgeving

Deze dag is ter vrije besteding. Onderneem een fiets- of wandeltocht langs de Rijn of breng een bezoek aan de steden Keulen, Bonn of Koblenz. Ook een excursie naar de Moezel met zijn bezienswaardige steden zoals Cochem en Trier behoort tot de mogelijkheden. Vergeet niet een terrasje te pakken en te genieten van de excellente wijnen en culinaire specialiteiten die deze regio te bieden heeft.

Dag 5: Remagen - Nederland

Vandaag gaat u Remagen weer verlaten. De trein brengt u terug naar het door u gewenste station in Nederland.

Hotel Pinger

Ligging Ideaal gelegen op ca. 50 m van het centrum van Remagen en op ca. 200 m van de Rijn. Het treinstation ligt tegenover het hotel.

Faciliteiten Receptie, lift, bar, (a la carte) restaurant, cafe met terras, wijnkelder en gratis wifi in het hele hotel. Tegen betaling: fietshuur en Nordic Walking stokken.

Kamers Met telefoon en tv. Badkamer met douche, toilet en fohn.

Bijzonderheden Ontbijtbuffet en indien u halfpension boekt een dinerbuffet. Kinderbed aanwezig (gratis). Huisdieren toegestaan (ca. 10 per verblijf, ter plaatse te voldoen).

Inbegrepen Treinretour 2e klasse naar Remagen (incl. zitplaatsreservering), welkomstdrankje, 4 overnachtingen incl. ontbijtbuffet, 1x 3-gangendiner op de aankomstdag incl. 2 glazen wijn, Rijnboottocht naar Konigswinter, verder met de Drachenfelsbahn naar het kasteel en de ruine Drachenburg, retour per boot naar Remagen, dagexcursie met de Ahrdal-trein door het Ahrdal met een bezoek aan een wijnkelder in Mayschoss incl. 1 glas wijn

Bij ons inclusief! - Welkomstdrankje - 3-Gangendiner op de aankomstdag incl. 2 glazen wijn - Rijnboottocht naar Konigswinter - Rit met de Drachenfelsbahn - Boottocht retour naar Remagen - Dagexcursie met de Ahrdal-trein - Bezoek aan een wijnkelder in Mayschoss en een glas wijn



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203