6daagse fietsvakantie Genieten aan de Bodensee ***
Bestemming: Bus rondreizen Duitsland - Rondreizen

6daagse fietsvakantie Genieten aan de Bodensee

***

Fietsen aan de Bodensee is ontspannen en genieten. De paden langs het meer zijn vlak en maken het tot een uitstekend fietsgebied voor iedereen. Langs de Bodensee zijn tal van leuke plaatsjes te bezoeken. Wanneer het net te ver is kunt u gebruik maken van de ferry die u voor weinig naar de overkant brengt. Een bezoek aan het prachtige bloemeneiland Mainau is inbegrepen en mag zeker niet ontbreken tijdens uw verblijf aan de Bodensee.

Zondag: Nederland - Friedrichshafen

Vandaag reist u op eigen gelegenheid naar Friedrichshafen en geniet u van een heerlijk welkomstdrankje en diner. Indien u per trein aankomt, het treinstation bevindt zich op ca. 800 m van het hotel. Vervoer van het station naar het hotel is op eigen gelegenheid.

Maandag: Bregenz, ca. 41 km per fiets en 24 km per ferry

Vandaag begint u de dag met een korte rit naar de aanlegsteiger van de ferry die u naar Bregenz brengt. Vanuit Bregenz fietst u via Lindau, Kressbronn en Langenargen weer terug naar Friedrichshafen. Als u nog tijd over heeft kunt u hier een bezoekje brengen aan het Zeppelinmuseum (controleer voor de zekerheid de openingstijden).

Dinsdag: Mainau, ca. 39 km per fiets en ca. 2 uur varen

Over het Bodenseefietspad fietst u via Meersburg en Uhldingen naar Uberlingen. Hier stapt u op de ferry naar Walhausen. Vanaf hier is het niet ver meer fietsen naar het prachtige bloemeneiland Mainau waar u op eigen gelegenheid een kijkje kunt gaan nemen. De entree is inclusief. Aan het einde van uw bezoek stapt u in Konstanz op de ferry en vaart u in ca. 1,5 uur naar Friedrichshafen. Hier aangekomen is het niet ver meer naar het hotel.

Woensdag: Eriskircher Ried - Argenmundung, ca. 39 km

Over het Bodensee fietspad fietst u naar Eriskirch. Door het natuurreservaat Argenmundung komt u aan in Giessenbrucke vanwaar u naar Langenargen fietst. Bezienswaardig hier is het kasteel Montfort vanwaar u een prachtg uitzicht heeft over het meer. Vanaf hier fietst u op eigen gelegenheid terug naar het hotel.

Donderdag: Romanshorn (CH) - Konstanz ca. 44 km

Met de grote ferry gaat u van Friedrichshafen naar Romanshorn. Via de Zwitserse oever fietst u via Kreuzlingen naar Konstanz en Staad. Hiervandaan vaart u naar Meersburg en fietst u terug naar het hotel.

Vrijdag: Friedrichshafen - Nederland

Helaas is uw verblijf aan de Bodensee tot een einde gekomen.

Hotel Maier- Friedrichshafen

Ligging In de wijk Fischbach op slechts 200m van het strandbad van de stad. De Bodensee en dus ook het fietspad, ligt op slechts 120 m.

Faciliteiten Restaurant, lift, tuin, terras, kluisje en tafeltennis. Wellness met sauna, solarium en massage. Parkeergarage 7,50 per dag. U kunt gratis op straat parkeren. Uw fiets kunt u gratis stallen in de parkeergarage.

Kamers Met tv, radio, kluisje, telefoon, minibar en Wifi (gratis). Badkamer met bad of douche en toilet.

Bijzonderheden U verblijft o.b.v. halfpension. Het ontbijt is in buffetvorm. Het diner is een 3-gangendiner waarbij het hoofdgerecht een keuzemenu is. Tegen een meerprijs kunt u all-inclusive drankenpakket bijboeken. Hierbij zijn dagelijks van 18.00-21.00 uur bier, wijn en frisdrank inbegrepen.

Inbegrepen Welkomstdrankje 5 overnachtingen 5 x halfpension 5 x ferry overtocht Entree bloemeiland Mainau Informatiepakket

Niet inbegrepen Overige maaltijden Eventuele entreegelden Vervoer naar Friedrichshafen n v.v. Huurfiets 50 per fiets per 6 dagen Elektrische huurfiets 165 per huurfiets per 6 dagen (op aanvraag) All-Inclusive 47 per persoon per 6 dagen





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203