Losse buspendel Sauerland ***
Bestemming: Bus rondreizen Duitsland - Rondreizen

Losse buspendel Sauerland

***

Wij bieden u deze winter de mogelijkheid om per luxe Comfort Class Touringcar naar het Sauerland te reizen. Omdat de touringcar tijdens uw verblijf in de buurt blijft, kunt u deze gebruiken om de verschillende wintersportgebieden van het Hochsauerland te verkennen!

Seat Only o.b.v. Volgens programma



Wij bieden u deze winter de mogelijkheid om per luxe Comfort Class Touringcar naar het Sauerland te reizen. Omdat de touringcar tijdens uw verblijf in de buurt blijft, kunt u deze gebruiken om de verschillende wintersportgebieden van het Hochsauerland te verkennen!

Faciliteiten De touringcar is comfortabel en voorzien van: - Luchtvering voor optimaal rijgenot - Koffiezetapparaat en koelkast voor gekoelde consumpties - Dubbele beglazing, airconditioning en verwarming - Geluidsinstallatie en video of DVD - Toilet - Twee ervaren chauffeurs - Luxe Royal Class stoelen tegen een geringe toeslag

NB. Toilet Alle touringcars zijn voorzien van een toilet. Gebruik dit toilet alleen bij dringende noodzaak. Het kan voorkomen dat een toilet gesloten is tijdens de reis. Dit heeft als reden dat de tank van het toilet vol is geraakt. Door de strenge Europese milieuwetgeving mogen deze tanks alleen in speciale containers worden geleegd en dit is niet overal op de route mogelijk.

Bagage Onze touringcars hebben beperkt bagageruimte. Er is per persoon plaats voor een tas of een koffer (max. 20 kg. p.p.), een paar ski's (met stokken en schoenen) of een snowboard (met schoenen). In een snowboardhoes mag slechts een snowboard zitten. Haalt u, indien mogelijk, de bindingen van uw board. Het is niet toegestaan om levensmiddelen pakketten mee te nemen dan wel in uw bagage te stoppen. Indien u zich niet houdt aan deze richtlijnen, dus ingeval u teveel bagage heeft, zal de chauffeur deze weigeren. Let wel: onze chauffeurs zijn hiertoe verplicht! Zorgt u er a.u.b. voor dat al uw bagage is voorzien van labels met hierop duidelijk vermeld uw naam/adres/woonplaatsgegevens. U blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor al uw bagage.

Huisdieren Tijdens al onze touringcarreizen zijn huisdieren niet toegestaan.

Roken Roken is conform de CAO en ANVR normen niet toegestaan in de touringcar. Dit geldt voor zowel de passagiers als de chauffeurs. Gedurende de reis worden er rookpauzes gehouden. Het overtreden van het rookverbod kan tot gevolg hebben dat het verdere verloop van de reis u ontzegd wordt. Kosten hieruit voortvloeiend zijn voor eigen rekening.

Inclusief - Reis per luxe touringcar naar het Sauerland vanaf de door u gekozen opstapplaats

Exclusief - Vervoer naar en van de opstapplaats - Verblijf in een hotel of appartement (dit kunt u uiteraard wel bijboeken)



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203