Best Western Grand City Afbeelding Best Western Grand City
Best Western Grand City
Bestemming: FRANKFURT - FRANKFURT

Best Western Grand City


Een bijzonder smaakvol en fris ingericht hotel, gelegen aan de rand van het centrum. Het interieur is minimalistisch te noemen waarbij veelal gebruik is gemaakt van lichte materialen. Met de metro (5 min. lopen) bereikt u snel en eenvoudig het sfeervolle centrum van Frankfurt.

Hotel o.b.v. Volgens programmaEen bijzonder smaakvol en fris ingericht hotel, gelegen aan de rand van het centrum. Het interieur is minimalistisch te noemen waarbij veelal gebruik is gemaakt van lichte materialen. Met de metro (5 min. lopen) bereikt u snel en eenvoudig het sfeervolle centrum van Frankfurt.

Algemene informatie over BW Grand City Frankfurt metrostation Galluswarte op ca. 100 m, treinstation ICE Bahnhof op ca. 1000 m, Onze classificatie 3 sterren en ligging: levendige omgeving en aan rand van stad

Overzicht Een bijzonder smaakvol en fris ingericht hotel, gelegen aan de rand van het centrum. Het interieur is minimalistisch te noemen waarbij veelal gebruik is gemaakt van lichte materialen. Met de metro (5 min. lopen) bereikt u snel en eenvoudig het sfeervolle centrum van Frankfurt.

Unique Selling Points in een levendige omgeving, metrostation op 100 m en bar

Faciliteiten van BW Grand City Frankfurt Receptie (), parkeergelegenheid: Publieke parkeerplaats, tegen betaling en open voor publiek en internetfaciliteiten

Eten en drinken Er is 1 bar

Sport en entertainment fitness ()

Wellness faciliteiten in BW Grand City Frankfurt saunaVluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Best Western Grand City 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail

Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203