Bentheimer Hof Afbeelding Bentheimer Hof
Bentheimer Hof
Bestemming: NORDRHEIN WESTFALEN - BAD BENTHEIM

Bentheimer Hof


Heerlijk fietsen in Duitsland in een prachtige omgeving. Afstand vanaf Utrecht ca. 160 km. Heerlijk fietsen in Duitsland in een prachtige omgeving. Midden in afwisselend landschap met uitgestrekte bossen, weidse velden en charmante dorpjes vindt u Bad Bentheim. Dit gezellige stadje stamt uit 1050 en kenmerkt zich door nauwe straatjes, leuke kroegjes en de imposante burcht die hoog boven de stad uittorent.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Algemeen Heerlijk fietsen in Duitsland in een prachtige omgeving. Afstand vanaf Utrecht ca. 160 km. Heerlijk fietsen in Duitsland in een prachtige omgeving. Midden in afwisselend landschap met uitgestrekte bossen, weidse velden en charmante dorpjes vindt u Bad Bentheim. Dit gezellige stadje stamt uit 1050 en kenmerkt zich door nauwe straatjes, leuke kroegjes en de imposante burcht die hoog boven de stad uittorent.

Bijzonderheden Indien u gebruik maakt van een huurfiets staat deze vanaf de aankomstdag t/m de dag van vertrek voor u klaar.

Faciliteiten Receptie, lift, restaurant, bar, terras. Parkeerplaats.

Ligging rustig gelegen in monumentaal gebouw aan de rand van het bos. Het centrum van Bad Bentheim ligt op slechts 1,5 km.

Kamers Ingericht in koloniale stijl met teakmeubelen, tv, telefoon. Badkamer met douche of bad en toilet, fohn.

Inbegrepen 2/4 x overnachting 2/4 x ontbijt 2/4 x driegangen-diner Welkomstcocktail Routebeschrijving en kaartmateriaal (Nederlandstalig) Stadswandeling Parkeergelegenheid

Niet inbegrepen Overige maaltijden en consumpties Toeristenbelasting ca. 1,50 p.p.p.d. ter plaatse te voldoen Fietshuur (3 versnellingen) ter plaatse betalen 3 dagen 28,50 5 dagen 47,50

Dagbeschrijvingen Routesuggesties: Vanuit het hotel staan vier fietsroutes door de omgeving, varierend van 28 tot 43 km, tot uw beschikking. Bij uw reisbescheiden ontvangt u de Nederlandstalige routebeschrijvingen.

Gildehauser Venn ca. 28 km De eerste dag begint met een route door landelijk gebied langs het Gildehauser Venn en het klooster Bardel. Een aanrader is Aarnink, een leuk cafe met terras.

Nordhorn ca. 43 km De langste route van uw vakantie voert u langs de Isterberg waar volgens de plaatselijke overleveringen de ark van Noach zou zijn gestrand naar Nordhorn en terug. Na de Isterberg fietst u richting de Vecht die hier Vechte heet naar Nordhorn. Na een eventueel bezoek aan de stad en of de dierentuin fiets u via het Syen Venn weer terug naar Bad Bentheim.

Twente ca. 39 km Deze route loopt van Bad Bentheim via Gildehaus naar de Nederlandse grens. U volgt de grens voor een paar kilometer en fietst door het Lutterzand, een natuurgebied aan de oevers van de Dinkel. Via de Lutte, waar u een bezoek kunt brengen aan een Arboretum, fietst u weer terug Duitsland naar Bad Bentheim. Afgezien van een klimmetje in Gildehaus en in het centrum van Bad Bentheim, aan het einde van de route, is de route grotendeels vlak.

Schuttorf ca. 35 km Deze route van ca. 35 km is vlak afgezien van een klimmetje het centrum van Bad Bentheim in. De route is vrijwel geheel bewegwijzerd en voert u over verkeersarme wegen door landbouw- en bosgebieden. Bij mooi weer kunt u in de Haddorfer See zwemmen. Wilt u een terrasje pikken dan kan dit in Schuttorf, Ohne en Bad Bentheim.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Bentheimer Hof 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203