Atlantic Congress Afbeelding Atlantic Congress
Atlantic Congress
Bestemming: RIJN - ESSEN

Atlantic Congress


Dit van airconditioning voorziene hotel is gebouwd in 2009 en beschikt in totaal over 248 kamers en suites, een clubverdieping met een lounge, een restaurant, een bistro, een bar, een wijnkelder, een garage (tegen betaling), een rooklounge en een dakterras.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Dit van airconditioning voorziene hotel is gebouwd in 2009 en beschikt in totaal over 248 kamers en suites, een clubverdieping met een lounge, een restaurant, een bistro, een bar, een wijnkelder, een garage (tegen betaling), een rooklounge en een dakterras. De ontvangsthal beschikt over een 24 uur per dag geopende receptie en uitcheckservice, een hotelkluis en een lift. Zakenreizigers zullen de conferentiefaciliteiten weten te waarderen. Door het gehele hotel is draadloze internettoegang beschikbaar. Tegen betaling zijn ook was- en roomservice beschikbaar.

Ligging Het hotel is centraal gelegen, in de populaire wijk Ruttenscheid. Het ligt vlakbij restaurants en de winkelstraten, direct naast de Grugahalle en het Grugapark, Messe Essen en het congrescentrum Essen. De gasten vinden een bushalte in de directe omgeving van het hotel en het centraal station van Essen ligt op ongeveer 3 km afstand.

Kamers De kamers hebben een bijzondere uitstraling door de moderne en op design-georienteerde ambiance. Alle kamers hebben een eigen badkamer met een douche, een ligbad en een haardroger en zijn daarnaast voorzien van een kingsize- of tweepersoonsbed, een telefoon, een radio en satelliet-/kabeltelevisie. Internettoegang, een kluisje, een minibar, de mogelijkheid om koffie en thee te zetten, een strijkijzer met strijkplank en een terras behoren tot de standaardvoorzieningen. De airconditioning en verwarming in alle kamers zijn individueel regelbaar.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Atlantic Congress 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203