ArtOtel Dresden Afbeelding ArtOtel Dresden
ArtOtel Dresden
Bestemming: SACHSEN - DRESDEN

ArtOtel Dresden


Dit stads- en designhotel ArtOtel Dresden in Dresden Duitsland, is de ideaal plek voor het komende zakelijke of sociale evenement van de gasten. Het heeft een eigentijdse inrichting en is voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen voor een ontspannen en aangenaam verblijf. Het beschikt over in totaal 174 kamers, waaronder 18 eenpersoonskamers en 19 junior suites.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Dit stads- en designhotel ArtOtel Dresden in Dresden Duitsland, is de ideaal plek voor het komende zakelijke of sociale evenement van de gasten. Het heeft een eigentijdse inrichting en is voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen voor een ontspannen en aangenaam verblijf. Het beschikt over in totaal 174 kamers, waaronder 18 eenpersoonskamers en 19 junior suites. In dit van airconditioning voorziene complex hebben de gasten de beschikking over een ontvangsthal met 24 uur per dag geopende receptie en uitcheckservice, een hotelkluis, een wisselkantoor, een garderobe en een lift. Een kapsalon en een auditorium zijn aanwezig voor de gasten, evenals een cafe, een bar en een trendy designrestaurant. De gasten kunnen gebruik maken van de conferentiefaciliteiten en de draadloze internettoegang (tegen betaling) en er is ook was- en roomservice beschikbaar voor de gasten. Er is een overdekte parkeergarage voor de gasten die met de auto komen (tegen betaling) en de gasten kunnen ook fietsen huren op het terrein (tegen betaling).

Faciliteiten

Dit stads- en designhotel is de ideaal plek voor het komende zakelijke of sociale evenement van de gasten. Het heeft een eigentijdse inrichting en is voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen voor een ontspannen en aangenaam verblijf. Het beschikt over in totaal 174 kamers, waaronder 18 eenpersoonskamers en 19 junior suites. In dit van airconditioning voorziene complex hebben de gasten de beschikking over een ontvangsthal met 24 uur per dag geopende receptie en uitcheckservice, een hotelkluis, een wisselkantoor, een garderobe en een lift. Een kapsalon en een auditorium zijn aanwezig voor de gasten, evenals een cafe, een bar en een trendy designrestaurant. De gasten kunnen gebruik maken van de conferentiefaciliteiten en de draadloze internettoegang (tegen betaling) en er is ook was- en roomservice beschikbaar voor de gasten. Er is een overdekte parkeergarage voor de gasten die met de auto komen (tegen betaling) en de gasten kunnen ook fietsen huren op het terrein (tegen betaling).

Sport en Ontspanning gratis

Sportliefhebbers kunnen gaan trainen in de fitnessruimte en een sauna is ook beschikbaar in het hotel.

Ligging

Dit hotel bevindt zich in het hart van de stad, op slechts 100 meter van het centraal station en 800 meter van het Zwinger paleis, het kasteel van Dresden en de Semper Oper. De gasten vinden de wijk Altmarkt/Neumarkt met zijn mogelijkheden om te winkelen op slechts ongeveer 1 km afstand en het is ook ongeveer 1 km van de Frauenkirche. Het Grosser Garten park ligt op ongeveer 2,5 km van het hotel en het ligt op ongeveer 50 km van Slot Konigstein en ongeveer 90 km van Leipzig. Het hotel ligt ongeveer 30 km van de internationale luchthaven Dresden-Klotzsche.

Bars en restaurants

De gasten kunnen hun ontbijt aan een continentaal buffet samenstellen. De lunch en het diner kunnen a la carte worden gekozen.

Bijzonderheden

American Express, Diners Club, MasterCard en VISA worden in dit hotel als betaalmiddel geaccepteerd.

Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche/bad en een haardroger. Ze zijn uitgerust met een telefoon, satelliet-/kabeltelevisie, een radio en internetaansluiting. Verder zijn in alle wooneenheden standaard een minibar/koelkast, de mogelijkheid om koffie en thee te zetten, een strijkijzer met strijkplank en individueel regelbare airconditioning en verwarming voorhanden. Alle wooneenheden hebben ook een terras.

Type A2A: A2A Type A2K: SPECIAL



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

ArtOtel Dresden 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203