Steigenberger de Saxe Afbeelding Steigenberger de Saxe
Steigenberger de Saxe
Bestemming: SACHSEN - DRESDEN

Steigenberger de Saxe


Dit van airconditioning voorziene hotel wordt gekenmerkt door een heerlijke atmosfeer en traditionele gastvrijheid. Het hotel biedt een klassieke facade en beschikt over kamers en suites.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Dit van airconditioning voorziene hotel wordt gekenmerkt door een heerlijke atmosfeer en traditionele gastvrijheid. Het hotel biedt een klassieke facade en beschikt over kamers en suites. Elegant meubilair en expressieve, natuurlijke kleuren garanderen een aangename atmosfeer. De 10 moderne conferentieruimten van het hotel bieden plaats aan tot 170 personen en beschikken ook over natuurlijk licht, airconditioning, draadloze internettoegang, ISDN en moderne apparatuur. Het biedt de ideale voorzieningen voor efficiente zakelijke vergaderingen, conferenties en alle soorten evenementen. In de ontvangsthal is een 24 uur per dag geopende receptie met uitcheckservice, een hotelkluis en een wisselkantoor. Een garderobe, een lift, een kiosk en verschillende winkels en boetieks zijn ook aanwezig. Het hotel beschikt over een bar en een restaurant. Draadloze internettoegang, was- en roomservice, auto- en fietsverhuur, limousineservice en een openbare garage zijn beschikbaar voor de gasten (tegen betaling). Het hotel biedt ook een ticketservice.

Ligging Dit hotel ligt aan de historische Neumarkt en de gasten kunnen hier van dichtbij genieten van de magie van Dresden. De beroemde bezienswaardigheden van de barokke stad zijn op slechts enkele meter afstand te vinden, de Frauenkirche ligt bijvoorbeeld direct bij het hotel en ook de Bruhlsche Terrasse en het kasteel van Dresden zijn vlakbij. Andere indrukwekkende bezienswaardigheden zijn de Katholische Hofkirche, de Kreuzkirche, het historische Grunes Gewolbe (Groene Kluis), het Kupferstichkabinett (een museum voor tekenkust, print en fotografie) en het Munzkabinett (muntencollectie), de Semperoper, het Zwinger Paleis en de Elbe Vallei. Er zijn talloze restaurants en bars in de directe omgeving en ook vele winkels en entertainmentmogelijkheden. Het internationale congrescentrum ligt op ongeveer 1,5 km afstand en het beursterrein Messe Dresden ligt op ongeveer 3,2 km afstand. Aansluitingen op het openbaar vervoer liggen op 100 meter van het hotel en het centraal station ligt op ongeveer 2 km. Het is circa 10 km naar de luchthaven. Vanaf Dresden Hauptbahnhof (centraal station): neem een taxi naar het hotel of neem tramlijn 3 of 7 naar Pirnaischer Platz (3 haltes). Ga dan rechtdoor, volg de trambaan, steek de straat over naar de Wilsdruffer Straße en sla linksaf, de Landhausstraße op. Blijf ongeveer 250 meter op deze straat. Het hotel is gelegen aan de linkerkant, tegenover de Frauenkirche. Vanaf de luchthaven Dresden: het hotel biedt shuttle service met een limousine (te boeken bij het hotel). Het is ook mogelijk het hotel te bereiken met de taxi of met de S-Bahn (stadstrein). Deze vertrekt vanaf het ondergrondse station bij de luchthaven en gaat naar Hauptbahnhof (centraal station). Vanaf hier volgen de gasten de bovenbeschreven routebeschrijving.

Kamers Het hotel biedt een schitterend uitzicht op de Frauenkirche en biedt de gasten modern comfort en een mooie inrichting. De kamers en suites zijn niet alleen bijzonder vanwege het uitzicht, maar ook door de inrichting met vele voorzieningen en het comfort. De gasten kunnen zich ontspannen en genieten van het verblijf. De standaard kamers bieden een douche/bad, een haardroger en een spiegel. Individueel regelbare airconditioning, een groot bureau, draadloze en breedband internettoegang, een fax en ISDN-aansluiting worden geboden. Daarnaast zijn er drie telefoons, een kluisje met plaats voor de laptop, een minibar, de mogelijkheid om koffie en thee te zetten en een televisie met wekkerradio en betaalzenders. De kamers bieden een kingsize bed, een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Er zijn kamers voor rokers, anti-allergene kamers en er zijn ook kamers voor mindervalide gasten. De Superior kamers zijn ongeveer 28 m2 en bieden, naast de standaardvoorzieningen, een badjas, pantoffels en een fles mineraalwater. De Deluxe kamers zijn ongeveer 30 m2 groot en bieden dezelfde voorzieningen als de Superior kamers, met extra turn-down service en elke dag een krant naar keuze. De suites zijn ongeveer 49-59 m2 groot en bieden dezelfde voorzieningen als de Deluxe kamers, plus een fruitmand, een bad en een aparte douche, 2 wastafels en gratis roomservice.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Steigenberger de Saxe 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203