Suitess Afbeelding Suitess
Suitess
Bestemming: SACHSEN - DRESDEN

Suitess


De bijzonder gedetailleerde barokke facade van het hotel is gereconstrueerd op basis van historische ontwerpen. Dit hotel beschikt over comfortabele eenpersoons- en tweepersoonskamers en elegante suites.

Hotel o.b.v. Volgens programma



De bijzonder gedetailleerde barokke facade van het hotel is gereconstrueerd op basis van historische ontwerpen. Dit hotel beschikt over comfortabele eenpersoons- en tweepersoonskamers en elegante suites. Dit hotel is geopend in 2007 en laat de gasten proeven van het onmiskenbare karakter van de wereldberoemde Elbflorenz, het Florence van het noorden. In dit charmante stadshotel kunnen de gasten genieten van het voortreffelijke restaurant Maurice. Verdere faciliteiten in dit van airconditioning voorziene hotel zijn een ontvangsthal met 24 uur per dag geopende receptie en check-out-service. Het biedt ook een hotelkluis, een wisselkantoor, een lift en een garderobe. Een cafe, een kiosk, een kapsalon, een bar en een pub zijn aanwezig en de gasten kunnen ook beschikken over voorzieningen voor conferenties. De gasten van het hotel kunnen ook gebruik maken van de WiFi-internettoegang en de was- en roomservice. Voor gasten die met de auto arriveren, is een overdekte parkeergarage beschikbaar.

Ligging Dit hoogwaardige hotel is prive-eigendom en ligt in het hart van de oude binnenstad van Dresden, op slechts enkele stappen van de Frauenkirche. De gasten vinden restaurants, bars en winkels binnen slechts 100 meter afstand, rond de Neumarkt en de Altmarkt met vele uitgaansgelegenheden op slechts 500 meter. De bezienswaardigheden van Dresden zijn in de directe omgeving van het hotel te vinden: Grunes Gewolbe (250 meter), het Koninklijk Paleis (250 meter), het Zwinger (300 meter) en de Semper Oper opera (300 meter). Pirnarischer Platz (300 meter) biedt de dichtstbijzijnde aansluitingen op het openbaar vervoer en het is 1 kilometer naar het stadscentrum en 3 kilometer naar het park Grosser Garten. De luchthaven Dresden ligt op slechts 10 kilometer.

Kamers De gasten kunnen genieten van modern comfort en tegelijkertijd van artistieke uitstraling van de Biedermeier stijl waarin de 8 kamers en de 13 suites zijn ingericht. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche/bad en een haardroger en zijn verder voorzien van een telefoon, een televisie, een radio, een minibar en internettoegang. De kamers zijn verder voorzien van een wasmachine, een strijkijzer met strijkplank, een kingsize of tweepersoonsbed, individueel regelbare airconditioning en verwarming en een kluis.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Suitess 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203