Residenz Willingen Afbeelding Residenz Willingen
Residenz Willingen ***
Bestemming: SAUERLAND - WILLINGEN

Residenz Willingen

***

Ruim opgezet vakantiepark midden in de natuur. Heerlijk rustig gelegen in een bosrijke omgeving aan de voet van de Langenberg en op ca. 150 m van de bekende Rothaarsteig met mooie wandelroutes. Het park bevindt zich in het Hoppecke-dal, een van de mooiste dalen van Willingen. Het centrum van Willingen vindt u op ca. 2 km. Skischool en skiverhuur in Willingen, hier bevindt zich ook het treinstation met bushalte....

Appartement o.b.v. Logies



Ruim opgezet vakantiepark midden in de natuur.

Ligging Heerlijk rustig gelegen in een bosrijke omgeving aan de voet van de Langenberg en op ca. 150 m van de bekende Rothaarsteig met mooie wandelroutes. Het park bevindt zich in het Hoppecke-dal, een van de mooiste dalen van Willingen. Het centrum van Willingen vindt u op ca. 2 km. Skischool en skiverhuur in Willingen, hier bevindt zich ook het treinstation met bushalte. Skilift op ca. 1,5 km.

Faciliteiten Receptie, gezelschaps-/ontbijtruimte met gratis internetaansluiting (via kabel), gratis kluis bij receptie, sauna, stoombad, tafelvoetbal, tafeltennis, speeltuin en tuin. Parkeerplaats. Geen lift aanwezig (2 etages). Appartementen

2-kamerappartement, Type A (max. 3 pers., ca. 35 m2) Woon-/slaapkamer met zit-/eethoek, slaapbank voor 1 persoon, tv en kitchenette met o.a. 2-4 elektrische kookplaten, koelkast, magnetron, toaster, waterkoker en koffiezetapparaat. 2-Persoonsslaapkamer. Badkamer met bad en toilet. Balkon. Geen internetaansluiting aanwezig. Gelegen in het hoofdgebouw.

3-kamerappartement, Type C (max. 6 pers., ca. 60 m2) Gelijk aan type A, echter met een woon-/slaapkamer met twee 1-persoonsslaapbanken, een slaapkamer met 2-persoonsbed en een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Gelegen in het hoofdgebouw.

3-kamerappartement, Type D (max. 6 pers., ca. 80 m2) Gelijk aan type A, echter met een woon-/slaapkamer met twee 1-persoonsslaapbanken en op de 1e verdieping 2 slaapkamers met elk een 2-persoonsbed. Terras. Gelegen in de dependance op ca. 50 m.

Bijzonderheden Kinderbed aanwezig (gratis). Huisdieren toegestaan (ca. 10 per verblijf, ter plaatse te voldoen). Toeristenbelasting vanaf 15 jaar ca. 2 per persoon per nacht (ter plaatse te voldoen). Er bestaat de mogelijkheid ter plaatse broodjesservice en/of ontbijt bij te boeken (tegen betaling).

Bij ons inclusief! - Met de Sauerland Card (die u ter plaatse ontvangt) gratis openbaar vervoer in het Sauerland (o.a. bus en trein vanaf het station in Willingen op ca. 2 km) en diverse kortingen



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Residenz Willingen 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203