Flamenco Beach en Resort Afbeelding Flamenco Beach en Resort
Flamenco Beach en Resort ****
Bestemming: Rode Zee - El Quseir

Flamenco Beach en Resort

****

Het hotel is prachtig gelegen, aan een uitgestrekt zandstrand en biedt diverse activiteiten. U kunt van beide gebruik maken.

Hotel o.b.v. Halfpension



Flamenco Beach en Resort

Het Flamenco Beach en Resort is gelegen aan de uiterste rand van El Quseir, ca. 8km ten noorden van het centrum. In resort zijn verschillende faciliteiten, waaronder 2 buffetrestaurants en zwembaden. Verder is er een aantal sportfaciliteiten, zoals een Duitse duikschool, een fitnessruimte en een tennisbaan.

Ligging Flamenco Beach en Resort

Het Flamenco Beach en Resort ligt direct aan een 150 meter lang prive strand met een huisrif. Het tweede prive strand is bereikbaar per shuttlebus en heeft een koraalrif. Het Resort gedeelte ligt aan de overkant, door een weg gescheiden. Het centrum van El Quseir ligt op ca. 7 km.

Faciliteiten Flamenco Beach en Resort

Flamenco Beach & Resort beschikt over 320 kamers verdeeld over Beach en Resort gedeelte. Beide gedeeltes beschikken over een receptie, lobby met zitjes en in Beach een lift. Er zijn 2 buffetrestaurants en in het Beach gedeelte 2 a la carte restaurants (Italiaans en grill). Voor uw drankjes kunt u zich wenden tot de diverse bars bij het zwembad of in the lobby. Flamenco beschikt over 3 zwembaden met apart kinderbad (2 baden in Beach en 1 in Resort), waarvan er 1 verwarmd is in de winter. De parasols en ligbedden staan voor u klaar op het zonneterras, tevens is er een badhanddoekenservice. Voor de kleintjes zijn er 2 speeltuintjes, babysit service (tegen betaling) en een miniclub (4-12 jaar, alleen in hoogseizoen) en ijsjes corner (tegen betaling).

Kamers Flamenco Beach en Resort

De nette kamers van Flamenco Beach & Resort zijn voorzien van satelliet-tv, telefoon, kluisje (gratis), koelkastje, individuele airconditioning, internetverbinding (tegen betaling). Badkamer met toilet, bad of douche, fohn. Alle kamers hebben een balkon of terras. Tegen toeslag kunt u een kamer met zeezicht of een kamer in het Beach gedeelte boeken.

Sport & Ontspanning Flamenco Beach en Resort

Snorkelen, tafeltennis, voetbalveld en beachvolley gratis. Duikschool, biljart, tennisbaan tegen betaling. Een Spa centrum met gym, sauna, jacuzzi en massages (allen tegen betaling). Het animatieteam verzorgt een gevarieerd programma.

Verzorging Zomer Flamenco Beach en Resort

Halfpension: ontbijt en diner in buffetvorm. Vol Pension Plus: ontbijt, lunch, diner, een 17.00 uur snack en een glas fris of bier bij lunch en diner (bij diner ook een glas wijn mogelijk).

Verzorging Winter Flamenco Beach en Resort

Halfpension: ontbijt en diner in buffetvorm.Vol Pension Plus: ontbijt, lunch, diner, een 17.00 uur snack en een glas fris of bier bij lunch en diner (bij diner ook een glas wijn mogelijk).

Ervaringen van klanten

  • Goed en vriendelijk personeel
  • Er hangt een relaxed sfeertje, iedereen weet dat je komt voor de rust
  • Echt een aanrader!

Boekingscode: COR



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Flamenco Beach en Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203