Mirage Aqua Park Afbeelding Mirage Aqua Park
Mirage Aqua Park *****
Bestemming: Rode Zee - Hurghada

Mirage Aqua Park

*****

Mirage Aqua Park is een prachtig 5-sterren hotel, direct aan het strand gelegen en zeer ruim opgezet met meerdere zwembaden en een aquapark. Daarnaast zijn er o.a. vele bars, 4 restaurants, een uitgebreid animatieprogramma en comfortabele kamers.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Mirage Aqua Park is een prachtig 5-sterren hotel, direct aan het strand gelegen en zeer ruim opgezet met meerdere zwembaden en een aquapark. Daarnaast zijn er o.a. vele bars, 4 restaurants, een uitgebreid animatieprogramma en comfortabele kamers. Hier is het 100% genieten met de hele familie. Het resort biedt vele faciliteiten voor een onbezorgde vakantie. Zo kun je in de lobby gratis gebruik maken van wifi; ideaal om met het thuisfront in contact te blijven. In het midden van het resort liggen meerdere zwembaden. Het aquapark biedt met 14 glijbanen, waterspeeltoestellen en een golfslagbad volop verkoeling en vertier voor zowel jong als oud. Zowel op het zonneterras als aan het strand kun je gebruik maken van ligbedden en parasols. Dit hotel biedt een uitgebreid animatieprogramma met overdag diverse activiteiten en in de avond shows in het Romeinse theater. Voor ontspanning kun je uitstekend terecht in het wellnesscenter met o.a. een sauna en bubbelbad. Voor een drankje kun je terecht bij een van de vele bars, waaronder 2 poolbars en een beachbar. In Mirage Aqua Park verblijf je op basis van ultra all inclusive; drankjes zijn 24/7 inclusief! Naast het buffetrestaurant zijn er 3 a-la-carte restaurants (Italiaans, Aziatisch en orientaals), zo is er voor ieder wat wils. Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in de speeltuin en miniclub (4 t/m 12 jaar). Meerdere kinderbaden (deels in het aquapark) met kinderglijbanen en toffe waterspeeltoestellen staan garant voor uren vol waterpret. De kamers zijn comfortabel ingericht en hebben vrijwel allemaal zwembad- of zeezicht. De bungalowkamers (boekbaar vanaf 14 jaar) bieden vanaf het terras zelfs direct toegang tot een zwembad. En ook aan gezinnen is gedacht; er zijn familiekamers (tot 6 personen) welke bestaan uit 2 kamers met verbindingsdeur. Het hotel ligt direct aan het mooie privezandstrand. Het centrum van El Gouna ligt op ca. 8 km en het centrum van Hurghada op ca. 12 km.

Hotelfaciliteiten:

De bovenste verdiepingen zijn gemakkelijk met de lift te bereiken. Tot de faciliteiten van het hotel behoort een kluis. Er is wifi (tegen betaling) beschikbaar zodat de gasten op het internet kunnen surfen en met de buitenwereld in contact kunnen blijven. Het hotel biedt een scala aan voorzieningen voor een comfortabel verblijf, waaronder een restaurant en een bar. De kinderen kunnen zich naar hartelust uitleven op de speelplaats. Voor gasten die met de auto komen, is een (tegen betaling) parkeerplaats beschikbaar. Ook kinderopvang, een wasserette en een kapper worden geboden. Daarnaast wordt er een pendeldienst aangeboden.

Kamers:

Voor gezinnen met kinderen zijn speciale familiekamers beschikbaar. Alle wooneenheden beschikken over airconditioning, centrale verwarming, een keuken en een badkamer. Meeste kamers hebben een balkon of een terras. Het uitzicht op zee zorgt in vele accommodaties voor een heerlijke atmosfeer. De wooneenheden beschikken over een tweepersoonsbed. Ook babybedjes en extra bedden kunnen beschikbaar worden gesteld. Tot de faciliteiten in alle woonheden behoren een kluis en een minibar. Ook een koelkast en een thee-/koffiezetapparaat zijn aanwezig. Een strijkijzer met strijkplank is voor het extra comfort van de gasten beschikbaar. De wooneenheden zijn met internettoegang, een telefoon en een televisie uitgerust. In de badkamers zijn een douche, een bad, een haardroger en badjassen aanwezig.

Sport/entertainment:

Het hotel biedt een buitenbad en een kinderbad. Een waterglijbaan biedt veel waterpret voor jong en oud. Ligstoelen en parasols bieden de gelegenheid om heerlijk te ontspannen. In het bubbelbad komen de spieren helemaal tot rust (tegen betaling). Aan de bar bij het zwembad worden verfrissende drankjes geboden. Het hotel biedt met volleybal, handbal, basketbal en paardrijden en tegen betaling met tennis, jeu de boules en beachvolleybal meerdere sportmogelijkheden in de vrije natuur. Met waterskien, windsurfen, kitesurfen, waterfietsen, bananenboot varen, zeilen en duiken voelen zich ook watersportliefhebbers helemaal op hun plaats. Het hotel biedt vele mogelijkheden voor sportieve indooractiviteiten, zoals een fitness-studio en darts en tegen betaling tafeltennis, biljart en squash. In het hotel worden wellnessaanbiedingen zoals een spa aangeboden. Tegen betaling kunnen de gasten nog genieten van talrijke andere behandelingen, waaronder een sauna, een stoombad, een schoonheidssalon en massagebehandelingen. Tot het verdere vrijetijdsaanbod voor de gasten behoren livemuziek, een disco, een miniclub en een minidisco.

Eten en drinken:

Het hotel biedt een waaier aan mogelijkheden. Te boeken zijn: ontbijt, lunch, diner en all-inclusive. Indien gewenst bereidt het hotel ook graag vegetarische gerechten. Het hotel biedt ook snacks aan. Er worden alcoholvrije dranken en alcoholische dranken geserveerd.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Mirage Aqua Park 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203