Sheraton Soma Bay Halfpension Afbeelding Sheraton Soma Bay Halfpension
Sheraton Soma Bay Halfpension *****
Bestemming: Rode Zee - Hurghada

Sheraton Soma Bay Halfpension

*****

Algemeen

Het Sheraton Soma Bay resort in Hurghada is zonder twijfel een van de mooiste resorts aan de Rode Zee. Het complex ligt zon 45 km ten zuiden van Hurghada op het schiereiland van de Soma Bay. Als u een liefhebber bent van luxe en watersporten, dan is dit de plek voor u. Golfers kunnen genieten van Egyptes mooiste golfbaan.

Restaurants & Cafes

Naast het hoofdrestaurant, kunt u ook dineren in het Italiaans a la carte restaurant of op het strand in het grillrestaurant met heerlijke vis- en vleessoorten. Er zijn 6 cafes, waaronder een beachbar en een poolbar.

Sport en Recreatie

Bij aankomst ontvangt u een silver pas, een activiteitenpas voor gratis sporten. Hele verblijf kunt u gratis gebruik maken van de fitness, sauna, aerobiclessen, stretching en aquagym. Tegen betaling is er massage, biljart, boottochtjes, waterski, glasbodemboot, duikcentrum en een 18 holes golfbaan.

Animatie Sheraton Soma Bay Halfpension

Dagelijks animatieprogramma met sportieve activiteiten, spelletjes, toernooien en avondanimatie. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar is er een miniclub.

Kamers Sheraton Soma Bay Halfpension

Alle luxe standaardkamers hebben gedeeltelijk zeezicht en zijn voorzien van een badkamer, airconditioning, minibar, telefoon, tv, haardroger, kluis en terras of balkon.

Executive Suite

Deze suite beschikt over een aparte kamer met zitruimte, eetruimte voor vier personen en twee balkons.

Beach Suite

De beach suite is voorzien van een comfortabele slaapkamer en zitgedeelte, een ruime eetkamer en een groot terras. Ook heeft de suite direct toegang tot het strand.

Royal Suite

Bestaat uit twee slaapkamers, een kitchenette, een ruime woon/eetkamer, twee badkamers en een groot terras met een prachtig uitzicht over de Rode Zee.

Transfers

Deze reis is exclusief de transfers van de luchthaven naar uw accommodatie en vice versa. Deze kunt u tegen een toeslag optioneel bijboeken.

Vluchten

U vliegt aan op de luchthaven van Hurghada. De vluchten worden uitgevoerd door verschillende luchtvaartmaatschappijen en met vertrek vanaf verschillende luchthavens, zoals Amsterdam, Eindhoven, Dusseldorf of Brussel. Het kan voorkomen dat er een tussenlanding wordt gemaakt. De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse. Als dit tarief niet meer beschikbaar is, kan er een vluchttoeslag gelden. Mocht dit het geval zijn, dan informeren wij u hier uiteraard eerst over, voordat wij uw boeking definitief maken.

Beschikbaarheid

Reserveringen worden definitief aan u bevestigd nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie of vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief aanbieden.

Paspoort & Visuminformatie

Om af te reizen naar Egypte dient u in het bezit te zijn van een geldig Nederlands paspoort, dat bij vertrek uit Egypte nog minimaal 6 maanden geldig is. Tevens dient u bij aankomst op de luchthaven in Egypte een visum aan te schaffen. De kosten hiervoor bedragen ca. 27,- per persoon. Reizigers met een andere nationaliteit dan de Nederlandse of met een ander soort reisdocument (zoals bijvoorbeeld een diplomatiek of militair paspoort, etc) dienen contact opnemen met de Egyptische ambassade in Den Haag. Het is te allen tijde uw eigen verantwoordelijkheid om voor de juiste, geldige reisdocumenten en benodigde visa te zorgen. De reisorganisatie is hiervoor niet aansprakelijk.

Halfpension Sheraton Soma Bay Halfpension

Ontbijt en dinner in buffetvorm.

Als u All Inclusive bijboekt, is het volgende inbegrepen:

  • Ontbijt in buffetvorm bij het hoofdrestaurant.
  • Lunch in het Beach Grill restaurant of bij de Beach Hut.
  • Diner in het hoofdrestaurant (thema avonden)of in het Italiaans restaurant.
  • Ongelimiteerd soft drinks van 10:00 s ochtends tot middernacht.
  • Lokale bieren + lokale wijnen
  • Drankjes in de mini-bar op de kamer.
  • Ongelimiteerd ijs voor kinderen van 11:00 tot 18:00.
  • Thee/koffie en cake van 16:00 tot 18:00 bij de Solar Bar & Terrace.
  • Ongelimiteerd gebruik van tennis, squash, croquet en meerdere sportvelden.
  • Ongelimiteerd gebruik van sauna, fitness en snorkelmateriaal.
  • Een uur per dag gratis windsurfen of zeilen.





Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Sheraton Soma Bay Halfpension 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203