Sunny Days Mirette Family Resort Afbeelding Sunny Days Mirette Family Resort
Sunny Days Mirette Family Resort ***
Bestemming: Rode Zee - Hurghada

Sunny Days Mirette Family Resort

***

In Sunny Days Palma de Mirette (vh. Sunrise) waant u zich in een sprookje van Duizend-en-een-Nacht. Het hotel kreeg regelmatig een zilveren onderscheiding voor de bedrijfsvoering. Gelegen pal aan de azuurblauwe Rode Zee is het een prima plek om weer bij te tanken.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Ligging: Sunny Days Mirette in Hurghada

Direct aan het strand. Het centrum van Hurghada bevindt zich op 3 km, de internationale luchthaven op 8 km.

Faciliteiten: Sunny Days Mirette

Sunny Days Palma de Mirette heeft 196 kamers. In de lobby vindt u de receptie waar u gratis gebruik kunt maken van wifi. Verder beschikt Palma over een buffetrestaurant en 2 a la carte restaurants (Italiaans en vis) en 3 bars. Dokterservice, winkeltjes binnen en buiten het hotel, internetcafe en schoonheidssalon (alle tegen betaling). 2 zwembaden en een apart kinderbad zorgen voor de nodige verkoeling en waterpret. Rondom het zwembad en op het strand zijn ligbedden, parasols en handdoekenservice gratis. De jongsten worden vermaakt in de miniclub (4-12 jaar).

Uw hotelkamer:

De kamers zijn keurig ingericht en beschikken over een badkamer met bad/douche, toilet, fohn en balkon. Verder beschikken de kamers over telefoon, airconditioning, satelliet tv, minikoelkast en kluisje. De meeste kamers hebben zeezicht.

Sport & Ontspanning:

Er is een windsurf en aqua centre (tegen betaling). Ontspannen kunt u ook in het spa centre (massage, sauna en stoombad; tegen betaling, fitness is gratis). Overdag organiseert het internationale animatieteam sport- en spelactiviteiten, 's avonds spetterende shows.

Verzorging: Sunny Days Mirette

All Inclusive: ontbijt (6.30-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-15.30), snacks (12.00-15.00), thee (17.00-18.00), diner (18.30-22.00), laat diner (22.30-24.00) en licht diner (24.00-2.00) in buffetvorm. Eerste diner in een van de 2 a la carte restaurants (50% reductie, daarna volle prijs, visrestaurant (alleen 's avonds) en Italiaans (12.00-24.00), reserveren noodzakelijk). Alle lokale alcoholische en alcoholvrije dranken inbegrepen (10.00-24.00; volgens openingstijden van de diverse bars).

Handig om te weten:

Onze lokale agent regelt het visum, zodat u niet in de rij hoeft te staan. Visum, handelingskosten en fooi bedragen 20,-. U dient dit ter plekke te betalen. Dit is in Egypte gebruikelijk en verplicht.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Sunny Days Mirette Family Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203