Labranda Makadi Garden Resort Afbeelding Labranda Makadi Garden Resort
Labranda Makadi Garden Resort ****
Bestemming: Rode Zee - Makadi Bay

Labranda Makadi Garden Resort

****

Genieten aan het witte zand Dit hotel in Hammamet heeft een eigen witte zandstrand en ligt in de buurt van Strand Bel Azur, Strand Hammamet en Fort Hammamet. Hammamet Souk en Standbeeld Sirens liggen ook in de nabije omgeving. Geniet van de warmte op het strand Strandgasten van dit hotel kunnen profiteren van handige onsite voorzieningen zoals een healthclub en een sauna. Een balkon Elke televisie...

Hotel o.b.v. Volgens programma



Labranda Makadi Garden

Labranda Makadi Garden (ex. Makadi Garden Azur Resort) is de perfecte bestemming voor een vakantie vol plezier en ontspanning. Dit 4-sterrenhotel ligt in Makadi Bay, een prachtige natuurlijke baai, gelegen tussen woestijnduinen en een mooie bergketen. Geniet van de vele faciliteiten en ontdek de plaatselijke bezienswaardigheden. Waar u ook voor kiest, in Labranda Makadi Garden heeft u zeker weten een onbezorgde vakantie.

Ligging

Labranda Makadi Garden (ex. Makadi Garden Azur Resort) ligt op ca. 1 km van het strand in Makadi Bay, bij een mooie baai. Het centrum van Hurghada ligt op ca. 35 kilometer.

Faciliteiten

Labranda Makadi Garden is een 4-sterrenhotel en bestaat uit 287 kamers. Bij aankomst vindt u er de lobby met zitjes en de receptie. U kunt genieten van heerlijke maaltijden in het buffetrestaurant of het a-la-carterestaurant (tegen betaling). Voor een verfrissend drankje en een klein hapje kunt u terecht bij de (snack)bar en de beachbar. Buiten vindt u het zwembad en een fijn zonneterras waar gratis ligbedjes en parasols voor u klaar staan. Tevens kunt u gebruikmaken van de gratis badhanddoekenservice. Verder beschikt Labranda Makadi Garden over diverse winkeltjes, een wasserette en een doktersservice. In de lobby, het restaurant en bij het zwembad kunt u gratis gebruikmaken van wifi.

Sport en ontspanning

Tijdens uw vakantie in Labranda Makadi Garden is er van alles te doen: squash, tennis (tennisrackets en -ballen beschikbaar bij Labranda Club Makadi, reserveren verplicht), windsurfen, pilates, yoga, boogschieten, waterfietsen en fitness. Sommige activiteiten zijn tegen betaling zoals: waterskien, duiken, paardrijden, bananenboot en glasbodemboot. Wilt u gebruikmaken van de sauna en een lekkere massage ondergaan, dan is dat ook mogelijk (in Labranda Club Makadi, tegen betaling). 's Avonds kunt u genieten van live entertainment.

Kamers

Uw standaardkamer (1-2 personen) in Labranda Makadi Garden beschikt over satelliettelevisie, een minibar, gratis kluisje, telefoon en airconditioning. Badkamer met douche, toilet en fohn. Alle kamers hebben een balkon of terras met zitje. Tegen een toeslag kunt u een kamer (1-2 personen) met zwembadzicht boeken.

Voor gezinnen is er een familiekamer (max. 2 volw. + 2 kind.). Deze beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer en bestaat uit 2 ruimtes.

Verzorging

U verblijft in Labranda Makadi Garden op basis van Halfpension (ontbijt en diner).

Belangrijk informatie

De informatie over deze accommodatie wordt geleverd door verschillende leveranciers. Daardoor kan het voorkomen dat bepaalde punten in onze beschrijving kunnen afwijken van de beschrijving van de door uw gekozen reis. Bijvoorbeeld gekozen kamertypes, toegang tot bepaalde faciliteiten (zoals aquaparken of restaurants), eventuele extra's die zijn inbegrepen in uw reis of bepaalde bijkomende kosten. Lees daarom tijdens het boeken altijd goed de accommodatie-beschrijving van uw gekozen reis goed door. Deze beschrijving van de leverancier is leidend. U kunt deze gemakkelijk vinden door na het selecteren van de gewenste prijs in de prijstabel op de naam van het hotel te klikken. Er opent zich dan een nieuw scherm (pop-up) met de complete beschrijving van uw reis. Daarnaast is de ruimbagage bij vrijwel de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer inbegrepen. Tijdens het boekingsproces heeft u de mogelijkheid het gewenste ruimbagage-gewicht bij te boeken. Hier ziet u tevens de geldende tarieven. Deze zijn per luchtvaartmaatschappij en per gewicht verschillend.

Is er iets niet helemaal duidelijk of heeft u vragenWij helpen u graag verder.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Labranda Makadi Garden Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203