Serenity Fun City Makadi Bay Afbeelding Serenity Fun City Makadi Bay
Serenity Fun City Makadi Bay ****
Bestemming: Rode Zee - Makadi Bay

Serenity Fun City Makadi Bay

****

Fun City Makadi Bay is rustig gelegen, maar u zult zich hier zeker niet vervelen. Er is een Aquapark met glijbanen voor jong en oud, een lunapark voor de kinderen, een Health Club en bij het prachtige huisrif kunt u snorkelen. Dit alles is slechts een tipje van de sluier!

Hotel o.b.v. All Inclusive



Serenity Fun City Makadi bay

Fun City Makadi Bay is rustig gelegen, maar u zult zich hier zeker niet vervelen. Er is een Aquapark met glijbanen voor jong en oud, een lunapark voor de kinderen, een Health Club en bij het prachtige huisrif kunt u snorkelen. Dit alles is slechts een tipje van de sluier!

Ligging

Fun City Makadi Bay ligt op ongeveer 500 meter van het strand met een mooi huisrif. Het centrum van Hurghada ligt op circa 35 kilometer. Het hotel biedt 3 maal per dag een shuttle service aan naar het centrum van Hurghada (tegen betaling).

Faciliteiten

Fun City Makadi Bay telt 575 kamers verdeeld over meerdere gebouwen op een terrein van maar liefst 33.000 m2. In de ruime lobby treft u de 24-uurs receptie en liften. Er worden heerlijke maaltijden geserveerd in het buffetrestaurant en in de 3 a la carte restaurants (Italiaans, Orientaals en Teppanyaki, reservering verplicht en Teppanyaki tegen meerprijs). Drankjes zijn te verkrijgen bij een van de 6 bars. In de tuin liggen diverse zwembaden (een aantal verwarmd in de winter) met aparte kinderbaden. Ook is er een Aquapark met diverse zwembaden, zoals de Crazy River en de Aqua Disco, en diverse glijbanen voor jong en oud, zoals de Free Fall, de Wide Family Slide en de Mini Rainbow Slide. Verder biedt Fun City Makadi Bay u een discotheek, diverse winkels, een geldautomaat, een doktersservice, een internetcafe, een babysitservice (op aanvraag) en een wasservice (allen tegen betaling). Voor de kinderen is er een mini-club (5-12 jaar), entertainment, een speeltuintje en een Luna Park.

Sport & ontspanning

U kunt tijdens uw verblijf in Fun City Makadi Bay gratis gebruikmaken van tennis (verlichting tegen betaling) en fitness. Duiken en watersporten aan het strand zijn tegen betaling. In de Health Club kunt u tegen betaling gebruikmaken van de sauna, het stoombad en massages. Het animatieteam verzorgt een soft animatieprogramma met overdag spelletjes en wedstrijden en in de avond shows of live muziek.

Kamers

Uw standaardkamer (1-3 personen) in Fun City Makadi Bay is ruim en verzorgd ingericht en beschikt over airconditioning, satelliet televisie, telefoon, minibar, kluisje en koffie- en theezetfaciliteiten. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en fohn. Tegen een toeslag kunt u een Deluxe kamer (1-3 personen) boeken, deze is ruimer en luxer dan de standaard kamer. Voor gezinnen zijn er familiekamers (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind), deze bestaan uit 2 ruimtes. Niet alle kamers beschikken over een balkon of terras.

Verzorging

U verblijft in Serenity Fun City op basis van all inclusive.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Serenity Fun City Makadi Bay 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203