Serenity Makadi Afbeelding Serenity Makadi
Serenity Makadi *****
Bestemming: Rode Zee - Makadi Bay

Serenity Makadi

*****

Serenity Makadi Heights Resort is een prachtig, ruimopgezet hotelresort, geheel gebouwd in Orientaalse stijl en sfeervol aangekleed met palmentuinen, fleurige bloemen, rotspartijen, kleine lagunes en groene gazons. Serenity Makadi Heights Resort ligt direct aan het prive-strand met een koraalrif voor het hotel. Daarnaast beschikt Serenity Makadi Heights Resort over een groot scala aan faciliteiten, waaronder...

Hotel o.b.v. All Inclusive



Algemeen

Serenity Makadi Heights Resort is een prachtig, ruimopgezet hotelresort, geheel gebouwd in Orientaalse stijl en sfeervol aangekleed met palmentuinen, fleurige bloemen, rotspartijen, kleine lagunes en groene gazons. Serenity Makadi Heights Resort ligt direct aan het prive-strand met een koraalrif voor het hotel. Daarnaast beschikt Serenity Makadi Heights Resort over een groot scala aan faciliteiten, waaronder diverse bars en restaurants, een afwisselend entertainmentprogramma en 4 prachtige buitenzwembaden. Kortom; een ideaal hotelresort om heerlijk te genieten van een welverdiende vakantie!

Ligging

Serenity Makadi Heights Resort ligt in de prachtige en rustige baai Makadi Bay en ligt direct aan het prive-strand met een koraalrif voor het hotel. Er is een jetty/loopbrug bij het strand, zodat u gemakkelijk over het koraalrif de zee in kunt gaan. De luchthaven van Hurghada ligt op ca. 40 km afstand en Sakkala, het toeristische centrum van Hurghada, bevindt zich op ca. 44 km van Serenity Makadi Heights. Er rijdt een hotelshuttle van het hotel naar Sakkala-centrum (tegen betaling en vooraf reserveren).

Faciliteiten

Receptie, geldautomaat, wifi in de openbare ruimte(n), internetgelegenheid, enkele winkeltjes, ruime lounge met bar, tearoom, buitenbar, 2 zwembadbars, strandbar, bedoeienen cafe (met waterpijpen), 2 buffetrestaurants, a la carte restaurant met visspecialiteiten en 3 restaurants met keuzemenus (Italiaans, Orientaals en Chinese specialiteiten), kapsalon en manicure. Er zijn 4 mooie buitenzwembaden, waarvan een met zoutwater en 3 kinderzwembaden, zonneterrassen met ligbedden, parasols en badhanddoekenservice (ook op het strand). Tevens zijn er diverse faciliteiten voor sport en ontspanning, zoals 4 tennisbanen, duikschool, fitnessruimte, jeu de boulesbaan, kaarttafels, minigolf, poolbiljart, strandvolleybal, tafeltennis en tafelvoetbal. Tevens zijn er verschillende watersportmogelijkheden op het strand, waaronder parasailing, kanovaren, waterfietsen, bananariding, snorkelverhuur, etc. Wellnesscenter met sauna, stoombad, aromatherapie, schoonheidsbehandelingen en massagemogelijkheden. Ook is er dagelijks een animatieprogramma voor alle leeftijden met overdag verschillende activiteiten en in de avond een entertainmentprogramma met shows of live-muziek. Voor het gebruik van bepaalde faciliteiten wordt ter plaatse een vergoeding gevraagd. Vanaf heden (10-01-2012) is het zoutwaterzwembad tijdelijk gesloten wegens jaarlijkse onderhoudswerkzaamheden. Van de overige zwembaden kan gewoon gebruik worden gemaakt.

Kamers

Serenity Makadi Heights Resort beschikt over 714 hotelkamers, verdeeld over 17 bijgebouwen. Naast standaard 2-persoonskamers zijn er tevens deluxe kamers, een klein aantal familiekamers en enkele suites. U verblijft in een standaard 2-persoonskamer. Alle kamers zijn sfeervol en verzorgd ingericht en voorzien van airconditioning, kluisje, telefoon, koelkastje en koffie/theefaciliteiten. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Balkon of terras met zitje.

Verzorging

U verblijft in het Serenity Makadi Heights Resort op basis van All Inclusive.

All Inclusive Formule Serenity Makadi Heights Resort

Eten

  • Ontbijtbuffet van 07:00 - 10:00 uur
  • Lunchbuffet van 12:30 - 14:30 uur
  • Dinerbuffet van 18:30 - 22:00 uur
  • Snacks (bij Center Poolbar) van 10:30 - zonsondergang
  • Ijs (bij Center Poolbar) van 15:00 - 17:00 uur
  • Afternoon Tea van 16:00 - 18:00 uur
  • Midnight minibuffet van 00:00 - 01:00 uur

Tijdens het diner dienen gasten gepast gekleed te zijn (heren in lange broek).

Drinken

Inbegrepen zijn water, koffie, thee, sappen, frisdrank, lokale non-alcoholische en alcoholische dranken. Tegen betaling: speciale koffies, verse vruchtensappen en geimporteerde (non-)alcoholische dranken. Drankjes zijn inbegrepen tijdens de maaltijden en van 10:00 - 00:00 uur op de door het hotel aangegeven plaatsen en tijden.

Vluchtinformatie

Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen we u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Transfer

Deze reis is exclusief de transfers. Deze kunt u tegen een toeslag optioneel bijboeken.

Duiken

Makadi Bay is een rustige baai buiten het levendige Hurghada, waar u prachtig kunt snorkelen en duiken. Het heldere water, spectaculaire koraal en het immense onderwaterleven maken Makadi Bay tot een waar duikersparadijs.

Emperor Divers Makadi Bay

Emperor Divers is de nieuwste duikschool van Emperor Divers in Makadi Bay en bevindt zich in het Tia Heights Hotel naast het Sunrise Royal Makadi Bay Resort. Het duikcentrum is gelegen aan de belangrijkste aanlegsteiger en slechts een kleine 10 minuten lopen van de grote hotels. Vanuit hier heeft u toegang tot een grote verscheidenheid aan duikplekken in zowel Hurghada als Safaga en ook biedt Emperor Divers speciale trips aan naar de wrakken Salem Express en Abu Nuhas.

Het huisrif ligt direct voor het Tia Heigths Hotel en biedt gemakkelijke duiken vanaf de kant voor degenen die niet elke dag willen bootduiken. Emperor Divers Makadi Bay biedt duikcursussen aan van de twee grootste duikorganisaties in de wereld: SSI (Scuba Schools International) en PADI (Professional Association of Diving Instructors). U kunt kiezen uit een scala aan cursussen, van leren duiken tot voortzetting van uw duikopleiding in de ervaren handen van het gastvrije team van duikinstructeurs en gidsen.

Profiteer van de gratis busservice van uw hotel in Makadi Bay, Soma Bay of het centrale of zuidelijke gebied van Hurghada naar Emperor Divers Makadi Bay.

Prijzen duikpakketten

U heeft de keuze uit de volgende duikpakketten, te reserveren via het opmerkingveld tijdens het boekingsproces of bij telefonische bevestiging van een van onze medewerkers:

Laagseizoen (05jan-31maart, 06juni-26july, 14nov-17dec)

  • 3-daags duikpakket 135,-
  • 5-daags duikpakket 185,-
  • 6-daags duikpakket 225,-
  • 8-daags duikpakket 300,-

Hoogseizoen (1jan-05jan, 31maart-06juni, 26july-14nov, 17dec-05jan)

  • 3-daags duikpakket 150,-
  • 5-daags duikpakket 205,-
  • 6-daags duikpakket 250,-
  • 8-daags duikpakket 330,-
  • Duiken vanaf het huisrif 30,- per duik

Alles duikpakketten zijn inclusief 2 duiken per dag, fles, lood en riem.

Leren Duiken?

De PADI Open Water Diver cursus is de beginnerscursus van PADI waarbij u alle grondbeginselen van het duiken leert. De cursus bestaat uit een theoriedeel, 5 korte duiken in het zwembad en 4 duiken in de open zee. Meestal duurt de cursus 4 dagen en na afloop ontvangt u het Open Water Diver Brevet van PADI, waar u wereldwijd mee terecht kunt in de toekomst.

De cursus is inclusief gebruik van duikuitrusting. Ter plaatse betaalt u het brevet (ca. 35 euro). Het lesboek kunt u zowel ter plaatse als bij ons van tevoren aanschaffen.

Prijzen cursussen

  • PADI Open Water Diver cursus 295,-
  • Advanced Open Water cursus en 1 dag duiken 250,-

De duikcursussen zijn inclusief het gebruik van duikuitrusting. Ter plaatse betaalt u voor uw certificaat.

Gezondheid

Om een duikcursus te doen dient u over een goede gezondheid te beschikken. Klik hier om een PADI Medical Statement te downloaden. Indien u een van de vragen op de lijst met ja beantwoordt, dient u een (duik)arts te raadplegen alvorens u kunt beginnen met duiken (medische verklaring). Indien alle vragen met nee beantwoord worden, wordt ter plaatse gevraagd dit document te ondertekenen en hoeft u geen arts te bezoeken.

Enkele duikstekken

Small Giftun

Laat u zich met de stroming meevoeren en maak een ontspannende duik langs een prachtige muur, waar u uitgebreide stukken van grote ventilator koralen tegen komt en grote tonijnen en makrelen. Deze duik leidt tot een zanderig plateau bezaaid met tal van koraalformaties. Hier is het gebruikelijk om schildpadden, murenen, crocodilefish en gevlekte pijlstaartroggen, evenals scholen fuseliers en goatfish te zien. Een uitstekende duikspot voor technisch duiken en cursussen.

Abi Ramada South

Ten noorden van Makadi Bay, biedt deze duik een breed scala van koralen en mariene leven, waaronder krokodil vis, murenen en trigger fish. U vindt hier ook een klein wrak in het ondiepe water van ongeveer 5m.

Gota Abu Ramada

Dit gebied staat bekend als het Aquarium als gevolg van de rijkdom van het leven in zee. Er is een overvloed aan harde en zachte koralen en scholen van vlinder vissen, banner fish, snappers en goatfish zwemmen rond de tuinen van koraal. U zult merken dat duiken op Gota voelt alsof u zwemt in een prachtig, natuurlijk aquarium!

Ras Abu Soma

Gelegen in het zuiden van Makadi Bay, kan dit rif worden gedaan als twee afzonderlijke duiken. Naar het noorden, is de diepte maximaal 25 meter met een drop-off aan het einde van het plateau en een aantal grotten. Het zuiden heeft een zanderig plateau met een geleidelijke helling tussen de 10 en 30 meter. U heeft hier grote kans om haaien te zien.

Tobia Soraya

Met drie verschillende rifformaties en met een diepte van 15m, wordt deze duikplek aangemerkt als een makkelijke duik en is geschikt voor alle niveaus. Met zijn zandbodem, is dit een geweldige plek voor blauw gevlekte roggen en ander op de bodem levend marine leven.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Serenity Makadi 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203