Concorde Moreen Beach Afbeelding Concorde Moreen Beach
Concorde Moreen Beach *****
Bestemming: Rode Zee - Marsa Alam

Concorde Moreen Beach

*****

Concorde Moreen Beach opende in 2012 haar deuren. Het resort biedt een panoramisch uitzicht over de Rode Zee en ligt midden in de baai van Abu Dabour. Het Concorde Moreen Beach biedt vriendelijk personeel, 4 heerlijke zwembaden en een keur aan faciliteiten. Kortom, een prima vakantieadres!

Hotel o.b.v. All Inclusive



Concorde Moreen Beach Resort

Concorde Moreen Beach opende in 2012 haar deuren. Het resort biedt een panoramisch uitzicht over de Rode Zee en ligt midden in de baai van Abu Dabour. Het Concorde Moreen Beach biedt vriendelijk personeel, 4 heerlijke zwembaden en een keur aan faciliteiten. Kortom, een prima vakantieadres!

Ligging

Concorde Moreen Beach ligt direct aan het zandstrand en op ongeveer 24 kilometer van de luchthaven Marsa Alam.

Faciliteiten

Concorde Moreen Beach beschikt over 239 kamers verdeeld over een hoofdgebouw en diverse bijgebouwen. In het hoofdgebouw vindt u de lobby met zitjes en de receptie, hier kunt u gratis gebruikmaken van wifi. In het buffetrestaurant worden de maaltijden geserveerd. U kunt er ook voor kiezen om te dineren in een van de a la carte restaurants (vooraf reserveren en tegen betaling). Voor een drankje kunt u terecht bij diverse bars. In de tuin vindt u 2 zwembaden en 2 kinderbaden. Rondom de zwembaden en op het strand staan de ligbedden en parasols voor u klaar. U kunt gratis gebruikmaken van de handdoekenservice. Verder biedt Concorde Moreen Beach u een wasserette, een kapper en roomservice. Voor de kinderen is er een speeltuintje en een mini-club (3-12 jaar).

Sport & Ontspanning:

Op sportief gebied biedt Concorde Moreen Beach u tafeltennis, darts, fitness, beachvolley, biljart, boccia, aerobics en een duikschool, sommige activiteiten zijn tegen betaling. In het Spa Center kunt u heerlijk ontspannen. U kunt tegen betaling gebruikmaken van de sauna, stoombad, jacuzzi en massages. Het animatieteam verzorgd een leuk animatieprogramma.

Kamers

De standaardkamer in Concorde Moreen Beach zijn modern en comfortabel ingericht en beschikken over airconditioning, televisie, minibar (tegen betaling), huurkluisje, telefoon en een balkon of terras met zitje. Een badkamer met douche, toilet en fohn. Tegen een toeslag zijn er kamers met zeezicht te boeken. De familiekamers zijn ruimer (52m2, 2-4 personen) met zeezicht zijn hetzelfde ingericht met nog 2 extra bedden.

Verzorging

U verblijft hier op basis van all inclusive.

All Inclusive Formule:

Ontbijt, lunch en diner in buffetvorm. In de namiddag koffie/thee, koekjes en/of cake, ijsjes. Lokale alcoholische en niet-alcoholische drankjes van 10.00-24.00 uur. Dagelijks aanvullen met koffie, thee en water in de minibar. (Onder voorbehoud)



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Concorde Moreen Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203