Elphistone Resort hotels Afbeelding Elphistone Resort hotels
Elphistone Resort hotels ****
Bestemming: Rode Zee - Marsa Alam

Elphistone Resort hotels

****

Elphistone Resort is direct gelegen aan een ca. 300 meter lang zandstrand en beschikt over een priviiigedeelte met rif.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Elphistone Resort

Het Elphistone Resort is een luxe 4-sterrenhotel met een eigen huisrif in de Rode Zee. Geniet hier in alle rust van prachtig weer, schitterende stranden met kristalhelder water, een mooie onderwaterwereld en een ongerepte natuur.

Ligging

Elphistone Resort is direct gelegen aan een ca. 300 meter lang zandstrand en beschikt over een priviiigedeelte met rif. Marsa Alam bevindt zich op ca. 25 kilometer afstand. Pinautomaat op het resort.

Faciliteiten

Elphistone Resort beschikt over 270 kamers en bestaat uit een hoofdgebouw met meerdere bijgebouwen. Er is een receptie met ruime lobby en zitjes. Voor uw maaltijden kunt u terecht in het Red Sea buffetrestaurant met buitenzitgelegenheid, het a la carte visrestaurant (tegen betaling, reservering verplicht) of de Pizza Corner op het strand (tegen betaling). Drankjes zijn verkrijgbaar in de Omer el Sherif lobby bar, de Sunshine poolbar of de Bikini Beach bar. In de tuin vindt u 3 grote zwembaden (1 verwarmd, seizoensgebonden) waarvan 2 met een apart kinderbad. Op het zonneterras staan de ligbedden en parasols voor u klaar. Badhanddoekenservice is tevens beschikbaar. De kids kunnen zich vermaken in de super mini-club (4-12 jaar), (geopend op vastgestelde tijden). Er is een vergaderruimte. Verder beschikt het Elphistone Resort over een internethoek, wasserette, internethoek, schoonheidssalon, limousineservice, een gamesroom en diverse winkels (alle tegen betaling).

Uw hotelkamer

Uw standaard kamer in het Elphistone Resort is geschikt voor max. 2 volw. en 2 kinderen en beschikt over airconditioning (individueel regelbaar), een satelliet televisie, radio, telefoon, minibar en kluisje. Badkamer met bad/douche, toilet en fiiihn. Alle kamers hebben een balkon of terras met zitje. Uw voordeelkamer (2 personen) kan qua ligging en faciliteiten afwijken van de standaard kamers.

Sport & Ontspanning

In Elphistone Resort kunt u zich volop vermaken met tennis (2 banen incl. materiaal, 08.00-17.00), fitness, voetbal, beach volleybal en tafeltennis (alle gratis). Biljart, paard- en kameel rijden en het duiklessen in het Diving Center tegen betaling. In het Health center kunt u gratis gebruikmaken va de sauna, jacuzzi en het stoombad. Massages en behandelingen tegen betaling. In het amfitheater is een (soft) animatieprogramma met in de avond diverse shows en in de Coco Loco disco kunt u genieten van de muziek.

Verzorging

U verblijft in het Elphistone Resort op basis van All Inclusive: ontbijt (07.30.10.00), lunch (12.30-14.30) en diner (19.30-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (10.00-17.00) en koffie, thee en koekjes (17.30-18.30). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en lokale alcoholvrije drankjes tussen 11.00-23.00 uur inbegrepen (koffie, thee, water en sommige frisdranken v.a. 08.00 bij de Omer el Sherif lobby bar of Sunshine poolbar). Tegen betaling: import dranken, verse vruchtensappen, a la carte restaurants (reservering verplicht), espresso, cappuccino, energy drinks en alle consumpties na 23.00 uur.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Elphistone Resort hotels 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203