Marsa Shagra Village Afbeelding Marsa Shagra Village
Marsa Shagra Village ***
Bestemming: Rode Zee - Marsa Alam

Marsa Shagra Village

***

Marsa Shagra is een kamp en maakt onderdeel uit van de South Red Sea kampen. Marsa Shagra ligt op 40km vanuit het vliegveld van Marsa Alam. In het kamp is rust en natuurlijk schoon niet te missen. Behalve de zeer primitieve tenten midden op strand zijn er ook wat luxer uitgeruste accomodatie mogelijkheden zoals hutten of chalets. Het kamp beschikt over een prachtig huisrif, waar ongelimiteerd duiken toegestaan is.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Marsa Shagra Village

Marsa Shagra is een kamp en maakt onderdeel uit van de South Red Sea kampen. Marsa Shagra ligt op 40km vanuit het vliegveld van Marsa Alam. In het kamp is rust en natuurlijk schoon niet te missen. Behalve de zeer primitieve tenten midden op strand zijn er ook wat luxer uitgeruste accomodatie mogelijkheden zoals hutten of chalets. Het kamp beschikt over een prachtig huisrif, waar ongelimiteerd duiken toegestaan is.

Restuarants & Cafes Marsa Shagra Village

Het kamp beschikt over een restaurant, lounge en bar. De lounge op het strand zelf is qua locatie geweldig.

Sport en Recreatie Marsa Shagra Village

prive-strand, voetbal, strand volleybal, kinderspeelplaats, paard en kameel rijden en beach buggies

Kamers Marsa Shagra Village

Er zijn in het kamp verschillende verblijf types. Hieronder beschreven.

Tenten

De tenten staan midden en dichtbij op het strand en zijn zeer simpel ingericht. De tenten zijn 3,5m bij 3,5m. Tenten zijn geschikt voor 1-2 personen. Er is geen airco aanwezig, maar wel is er dankzij een bepaalde constructie sprake van een natuurlijk airco. In de tenten zijn geen badkamer faciliteiten aanwezig. De toiletten en douchecabines zijn op loopafstand.

Royal tenten

De Royal tenten staan midden op het strand. De tenten zijn 5m bij 5m. De tenten zijn geschikt voor 1-2 personen. Royal tenten beschikken over een minibar, ventilator en zitzak . In de tenten zijn geen badkamer faciliteiten aanwezig. De toiletten en douchecabines zijn op loopafstand.

Hutten

De hutten bevinden zich hoger gelegen dan de tenten. Hutten beschikken over 2 aparte bedden, kast en ventilator. Voor de hutten bevind zich een klein terras. In de hutten zijn geen badkamer faciliteiten aanwezig. De toiletten en douchecabines zijn op loopafstand.

Chalets

Deze wat luxer ingerichte chalets beschikken over eigen badkamer en handdoek faciliteiten. De chalets beschikken ook over ventilator, kast en en eigen terras. Ook de chalets zijn zo gebouwd dat er sprake is van natuurlijke koeling. Vrijwel alle chalets hebben een prachtig uitzicht op zee.

*Deluxe Chalets

De Deluxe Chalets zijn de meest luxere ingerichte chalets in het village. De challets beschikken over eigen badkamer en handdoek faciliteiten. De chalets beschikken ook over airco, minibar, kast en en eigen terras. Vrijwel alle chalets hebben een prachtig uitzicht op zee.

Soft All Inclusive Marsa Shagra Village

  • Ontbijt, lunch en diner in buffet vorm.
  • Soft drinks, water, koffie en thee.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Marsa Shagra Village 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203