Radisson Blu El Quseir  Resort Afbeelding Radisson Blu El Quseir Resort
Radisson Blu El Quseir Resort *****
Bestemming: Rode Zee - Marsa Alam

Radisson Blu El Quseir Resort

*****

Radisson Blu El Quseir is een oase van rust en comfort in een schitterende omgeving, waar u kunt ontsnappen aan de alledaagse drukte en even helemaal tot rust kunt komen. De lage gebouwen, natuurlijke materialen, warme aardetinten, weelderige tuinen, prachtige zwembaden en het schitterende uitzicht over de Rode Zee geven het complex een sfeervolle uitstraling. Geniet van een romantisch diner in een van de...

Hotel o.b.v. Halfpension



Algemeen

Radisson Blu El Quseir is een oase van rust en comfort in een schitterende omgeving, waar u kunt ontsnappen aan de alledaagse drukte en even helemaal tot rust kunt komen. De lage gebouwen, natuurlijke materialen, warme aardetinten, weelderige tuinen, prachtige zwembaden en het schitterende uitzicht over de Rode Zee geven het complex een sfeervolle uitstraling. Geniet van een romantisch diner in een van de uitstekende restaurants, drink een tropische cocktail in een van de bars of verwen uzelf met een heerlijke massage of schoonheidsbehandeling in het uitgebreide Spa center. Tijdens uw verblijf in Radisson Blu El Quseir zal het u aan werkelijk niets ontbreken...

Ligging

Radisson Blu El Quseir ligt in een rustige omgeving, direct aan het prive-strand en met een panoramisch uitzicht over de baai en de Rode Zee. Bij het strand ligt een schitterend huisrif, waar diverse kleurrijke vissen te spotten zijn en goed gesnorkeld en gedoken kan worden. Ook ligt er een jetty/loopbrug om u gemakkelijke toegang tot de zee te geven en het koraalrif goed te beschermen. Het charmante El Quseir, van oudsher een handelsstadje, ligt op ca. 5 km afstand. De oude haven, het fort en de smalle straatjes met kleurrijke bazaars en winkeltjes geven u een kijkje in de historie en laten u kennis maken met het lokale leven. Radisson Blu El Quseir ligt op ca. 70 km afstand van de luchthaven van Marsa Alam en op ca. 140 km afstand van de luchthaven van Hurghada.

Faciliteiten

Receptie, lobby, lounge met bar, zwembadbar, Arabisch cafe, loungebar bij het strand, buffetrestaurant, a la carte restaurant, grillrestaurant (met visspecialiteiten) bij het strand, wifi in de openbare ruimten (gratis), speeltuin en kinderclub. Er zijn 2 buitenzwembaden, een kinderzwembad, zonneterrassen met parasols, ligbedden met matras en badhanddoekenservice (ook op het strand). Uitgebreid Spa center met een fitnessruimte, aerobicsruimte, stoombad, sauna, massagemogelijkheden, schoonheidsbehandelingen, relaxruimte en een zwembad met zonneterras. Er zijn verschillende sportfaciliteiten aanwezig, zoals poolbiljart, tafeltennis, tennisbaan, paardrijden, strandvolleybal, algemeen sportveld, kameelrijden, duikschool, surfen en snorkelverhuur. Voor het gebruik van bepaalde faciliteiten dient u ter plaatse een vergoeding te betalen.

Kamers

Radisson Blu El Quseir beschikt over 250 comfortabele hotelkamers, die in 3 verschillende sfeervolle stijlen zijn ingericht en van alle gemakken zijn voorzien. U verblijft in een standaardkamer. Alle kamers zijn modern en verzorgd ingericht en voorzien van airconditioning, televisie, telefoon, minibar, kluisje, wifi (gratis), koffie- en theezetfaciliteiten, badkamer met douche, wastafel, toilet en haardroger. Balkon of terras met zitje. Er zijn tevens enkele aangepaste kamers voor mindervalide/invalide gasten. De standaardkamers zijn geschikt voor maximaal 3 personen. De zeezichtkamers zijn als de standaardkamers maar dan met uitzicht op zee en zijn op aanvraag en tegen een toeslag te boeken. Voor grotere gezinnen zijn er familiekamers, die bestaan uit 2 aparte (slaap)kamers en geschikt zijn voor maximaal. 6 personen. Voor nog meer comfort en luxe zijn er Marine Club kamers. Dit zijn superiorkamers met zeezicht en voorzien van lcd-tv en heerlijke badjassen en slippers. De familiekamers en Marine Club kamers zijn op aanvraag en tegen een toeslag te reserveren.

Verzorging

U verblijft in Radisson Blu El Quseir op basis van halfpension. Tegen betaling van een toeslag is het tevens mogelijk uw verblijf op basis van all inclusive te boeken.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Radisson Blu El Quseir  Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203