Old Palace Resort Afbeelding Old Palace Resort
Old Palace Resort *****
Bestemming: Rode Zee - Sahl Hasheesh

Old Palace Resort

*****

Old Palace Resort is een sfeervol en modern 5-sterren resort, dat direct aan het prachtige lange prive-strand ligt en aan de 12 km lange promenade van Sahl Hasheesh. De prachtige Orientaalse bouwstijl in combinatie met comfort, het grote buitenzwembad, de ruime hotelkamers, de Spa & Health Club, het animatieprogramma en de gastvrijheid van het personeel staan garant voor een ontspannen en aangenaam verblijf in...

Hotel o.b.v. Halfpension



Old Palace Resort

Old Palace Resort is een sfeervol en modern 5-sterren resort, dat direct aan het prachtige lange prive-strand ligt en aan de 12 km lange promenade van Sahl Hasheesh. De prachtige Orientaalse bouwstijl in combinatie met comfort, het grote buitenzwembad, de ruime hotelkamers, de Spa & Health Club, het animatieprogramma en de gastvrijheid van het personeel staan garant voor een ontspannen en aangenaam verblijf in dit resort. Een ideale locatie om even helemaal bij te komen van de alledaagse drukte.

Ligging

Old Palace Resort ligt in Sahl Hasheesh, een kleinschalige badplaats op ca. 18 km afstand van de luchthaven van Hurghada. Old Palace Resort ligt direct aan het prachtige, lange prive-strand en aan de 12 km wandelpromenade, waarover u heerlijke wandelingen of fietstochtjes kunt maken. Het toeristische centrum van Hurghada bevindt zich op 22 km afstand. Er is een shuttlebus naar de jachthaven en het toeristische centrum van Hurghada (tegen betaling).

Faciliteiten

Receptie, geldautomaat, Wifi, lobby met bar, buffetrestaurant, Italiaans a la carte restaurant, discobar La Bonita, 2 zwembadbars, Orientaals cafe Al Khan, kinderclub, kapsalon, kleine bazaar met winkeltjes (souvenirs en sieraden) en internetgelegenheid. 2 Buitenzwembaden (waarvan 1 verwarmbaar), jacuzzi, kinderzwembad, zonneterras met ligbedden, parasols en badhanddoekenservice. tevens zijn er faciliteiten voor sport en ontspanning, zoals een duikschool, fitnessruimte, fietsverhuur, Spa & Healthcenter met sauna, stoombad, massagemogelijkheden en schoonheidsbehandelingen, biljarttafel en een dagelijks animatieprogramma voor jong en oud. Voor het gebruik van bepaalde faciliteiten dient ter plaatse een vergoeding betaald te worden.

Kamers

Old Palace Resort heeft in totaal 292 hotelkamers, onderverdeeld in standaard 2-persoonskamers, superior kamers, deluxe kamers en enkele suites. U verblijft in een standaard 2-persoonskamer. Alle kamers zijn verzorgd en comfortabel ingericht en voorzien van airconditioning, minibar/koelkastje, tv, telefoon, koffie- en theefaciliteiten, kluisje, toegang tot internet (tegen betaling) en een balkon of terras met zitje. Badkamer met bad en/of douche, toilet, wastafel en haardroger. Er zijn tevens kamers met een tussendeur en (aangepaste) kamers voor gasten met een handicap. Deze kamers zijn op aanvraag en tegen betaling van een toeslag te reserveren.

Verzorging

U verblijft in Old Palace Resort op basis van All Inclusive. All Inclusive Formule Old Palace Resort Eten

Ontbijtbuffet van 07:00 - 10:00 uur in het hoofdrestaurant Lunchbuffet van 13:00 - 15:00 uur in het hoofdrestaurant Dinerbuffet van 18:30 - 22:00 uur in het hoofdrestaurant Afternoon Tea 15:00 - 18:00 uur bij de lobby bar Snacks van 11:00 - 13:00 uur bij Sea Breeze zwembadbar IJs van 16:00 - 18:00 uur bij Sea Breeze zwembadbar 25% korting bij het Italiaans a la carte restaurant (vooraf reserveren) 

Drankjes

Drankjes zijn inbegrepen van 10:00 - 23:00 uur op de door het hotel aangegeven plaatsen en tijden en worden geschonken per glas/beker. Inbegrepen in de All Inclusive formule zijn een fles mineraalwater op de hotelkamer (wordt dagelijks aangevuld), koffie, thee, mineraalwater, frisdrank, cocktails en lokale alcoholische dranken. Niet inbegrepen zijn speciale koffies, vers geperste sappen en geimporteerde (non-)alcoholische dranken. Openingstijden bars

Lobby bar van 10:00 - 23:00 uur Sea Breeze zwembadbar van 10:00 - 23:00 uur (zomerseizoen) en van 10:00 - zonsondergang (winterseizoen) Jacuzzi zwembadbar van 10:00 - zonsondergang La Bonita discobar geopend vanaf 22:30, drankjes na 23:00 uur zijn tegen betaling Al Khan Oriental Cafe van 18:00 tot middernacht (niet inbegrepen in de All Inclusive formule) 

(All Inclusive formule onder voorbehoud) Vluchtinformatie 2012

U vliegt aan op de luchthaven van Hurghada. De chartervluchten naar Hurghada zullen worden uitgevoerd door Transavia . Het kan voorkomen dat u een tussenlanding heeft. Maaltijden en drankjes zijn niet inbegrepen tijdens de vlucht, deze kunnen a la carte worden aangeschaft. U wordt per (bus)transfer van/naar uw hotel gebracht. Visuminformatie

Nederlanders dienen in het bezit te zijn van een geldig paspoort dat bij vertrek uit Egypte nog ten minste zes maanden geldig is. Als u verblijft in Hurghada, El gouna of Marsa Alam is het verplicht een visum aan te schaffen. Het visum is verkrijgbaar bij de Egyptische vertegenwoordiger van Sky Tours. De kosten a 20,- p.p. worden verrekend in de transfer bus. Tevens dient u in de transferbus aan de host 5,- p.p. voor fooien te voldoen, onafhankelijk van het afnemen van de stempel of het visum.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Old Palace Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203