Coral Beach Rotana Resort Tiran Afbeelding Coral Beach Rotana Resort Tiran
Coral Beach Rotana Resort Tiran
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Coral Beach Rotana Resort Tiran


Genieten aan het strand Dit hotel in Sharm el Sheikh ligt aan de zee, op een privestrand. In de buurt vind je bezienswaardigheden zoals Golfresort Sharm El Sheikh, Sharks Bay Beach en Montazah Beach. Naama Bay Beach en Jackson Reef zijn enkele bezienswaardigheden op een paar minuten rijden. Strand- en zwembadplezier gegarandeerd Ontspan in Coral Beach Rotana Resort - Tiran aan een van de 3...

Hotel o.b.v. Volgens programma



Algemeen

Coral Beach Rotana Tiran Resort is een verzorgd en sfeervol hotel en ligt in Sharks Bay, een van de mooiste baaien van Sharm el Sheikh. Coral Beach Rotana Tiran Resort dankt zijn naam aan Tiran Island, een eiland en tevens zeer populaire duik- en snorkelspot in de Rode Zee. Vanaf het strand heeft u een waanzinnig uitzicht over de baai, de Rode Zee en Tiran Island. Door de grote diversiteit aan faciliteiten biedt het resort voor ieder wat wils. Zo zijn er verschillende zwembaden, een groot zandstrand met verschillende niveaus, diverse faciliteiten voor sport- en ontspanning en ligt er een mooi huisrif voor de deur waar naar hartelust gesnorkeld kan worden.

Ligging

Coral Beach Rotana Tiran ligt in Sharks Bay en ligt direct aan een groot zandstrand met een prachtig huisrif. Het strand bestaat uit verschillende niveaus en er zijn 2 jettys/loopbruggen over het huisrif, zodat u gemakkelijk de zee in kunt gaan en het koraalrif goed beschermd blijft. Het levendige, toeristische centrum Naama Bay ligt op ca. 8 km afstand. Coral Beach Rotana Tiran beschikt over een shuttlebus naar het centrum, waar gratis gebruik van kan worden gemaakt (wel vooraf reserveren). De luchthaven van Sharm el Sheikh bevindt zich op ca. 8 km afstand.

Faciliteiten

Receptie, geldautomaat, ruime lobby/lounge met bar, Orientaals cafe, 2 buitenbars, zwembadbar, buffetrestaurant, a la carte restaurant (visspecialiteiten) aan het strand, winkeltjes, internetgelegenheid, wifi in de openbare ruimte(n), miniclub, speeltuin en een amfitheater. 3 Buitenzwembaden, waarvan 1 verwarmbaar, kinderzwembad, zonneterrassen met ligbedden, parasols en badhanddoekenservice (ook op het strand). Ook is er een healthcenter met stoombad, sauna, jacuzzi, schoonheidsbehandelingen, aromatherapie en massagemogelijkheden. Er zijn tevens faciliteiten voor sport en ontspanning, zoals 2 tennisbanen, fitnessruimte, tafeltennis, strandvolleybal, jeu de boulesbaan, algemeen sportveld, duikschool en verschillende watersportmogelijkheden op het strand (parasailing, waterfietsen, etc). Er is dagelijks een animatieprogramma voor kinderen en volwassenen met overdag verschillende (sportieve) activiteiten en in de avond een entertainmentprogramma met shows en live-muziek.

Kamers

Coral Beach Rotana Tiran beschikt over 367 hotelkamers. U verblijft in een standaard 2-persoonskamer (Classic). Alle standaardkamers zijn verzorgd ingericht en voorzien van airconditioning, kluisje, koelkastje, telefoon, tv en een badkamer met douchecabine, wastafel, toilet en haardroger. Tevens is er een terras of balkon met zitje. Deze kamers zijn geschikt voor maximaal 3 personen. De Classic Deluxe kamers zijn gelijk aan de standaardkamers, maar dan met zeezicht. Dit kamertype is tegen een toeslag te boeken. Er zijn kamers met een verbindingsdeur. Deze zijn op aanvraag te boeken. Tevens zijn er tegen een toeslag suites te boeken, die geschikt zijn voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen/babys tot 12 jaar.

Verzorging

U verblijft in Coral Beach Rotana Tiran op basis van All Inclusive.

Kerst- & Nieuwjaarsdiner 2012

Het kerstdiner (op 24 december) is optioneel bij te boeken tegen een toeslag van 96,- p.p. Het nieuwjaarsdiner (op 31 december) is bij dit hotel een verplicht onderdeel van de pakketreis en reeds inbegrepen in de reissom.

All Inclusive Formule Coral Beach Rotana Tiran

Eten

  • Ontbijtbuffet van 07:00 - 10:00 uur
  • Laat ontbijt van 10:00 - 12:30 uur
  • Lunchbuffet van 12:30 - 14:30 uur
  • Dinerbuffet van 19:00 - 22:00 uur
  • Snacks van 14:30 - zonsondergang
  • IJs voor de kinderen van 15:00 - 17:00 uur
  • Midnight snack van 22:00 - 23:00 uur

Drinken

Drankjes zijn inbegrepen tijdens de maaltijden en van 10:30 - 23:00 uur op de door het hotel aangegeven plaatsen en tijden. Drankjes worden geserveerd per glas/beker. Inbegrepen in de All Inclusive formule zijn: mineraalwater, frisdrank, sappen, koffie, thee en lokale alcoholische dranken, zoals bier, vodka, rum, etc. Lokale wijnen zijn alleen inbegrepen tijdens lunch en diner. Tegen betaling: speciale koffies, vers geperste sappen, sodawater, bepaalde cocktails, champagnes en alle geimporteerde (non-)alcoholische dranken.

Openingstijden bars

  • Aquarius bar van 10:30 - zonsondergang
  • Splash bar van 10:30 - zonsondergang
  • Blue Moon bar van 13:00 - 23:00 uur
  • Al Zaeem Cafe van 13:00 - 23:00 uur (waterpijp is tegen betaling)
  • Moka Cafe van 11:00 - 23:00 uur

Overig

  • 1 fles water per kamer per dag (verkrijgbaar bij Blue Moon bar)
  • Tennisbaan (overdag en vooraf reserveren verplicht, rackets te huur)
  • Tafeltennis
  • Gratis toegang tot de fitnessruimte
  • Sauna en jacuzzi

(All Inclusive formule is onder voorbehoud van wijzigingen)

Visuminformatie

De luchthaven van Sharm el Sheikh kent 2 verschillende soorten visa: een stempel (Gulf stamp, gratis) en een visum (tegen betaling van 20,- p.p.). Wanneer u maximaal 8 dagen in Sharm el Sheikh verblijft (en uw heen- en terugvlucht naar en vanaf Sharm el Sheikh gaan) en u ter plaatse geen excursies boekt, bent u niet verplicht een visum aan te schaffen. Wij raden U echter ten zeerste aan om het visum aan te schaffen. U heeft dit nodig indien u in geval van nood naar de Nederlandse Ambassade in Cairo zou moeten gaan. Ook kan het zijn dat U plotseling naar Nederland terug zou moeten reizen. Dit gebeurt vaak via Cairo en is enkel mogelijk met visum. Wanneer u eenmaal de douane bent gepasseerd is het niet meer mogelijk om achteraf alsnog een groot visum aan te schaffen. Het visum is verkrijgbaar bij de Egyptische vertegenwoordiger van Sky Tours international. De kosten hiervoor worden verrekend in de transfer bus. Tevens dient u in de transferbus aan de host 5,- p.p. voor fooien te voldoen, onafhankelijk van het afnemen van de stempel of het visum. Blijft u langer dan 8 dagen in Sharm el Sheikh en bent u van plan ter plaatse deel te namen aan excursies (Cairo, bepaalde gedeelten in de Sinai-woestijn, natuurgebied Ras Mohammed), dan dient u een visum aan te schaffen.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Coral Beach Rotana Resort Tiran 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203