Coral Hills Resort Afbeelding Coral Hills Resort
Coral Hills Resort *****
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Coral Hills Resort

*****

In de middelste van een prachtige natuur in het hele jaar door een warm klimaat, Dit 4-sterrenhotel biedt gastvrijheid en ontspanning. Neem een ??verfrissende duik in het buitenzwembad of een wandeling langs de kust. Bezoek de Dive Center en ontdek de kleurrijke onderwaterwereld van de Rode Zee. Het hotel biedt ook gratis een pendeldienst naar Naama Bay. Geniet van een heerlijk buffet diner in het restaurant en...

Hotel o.b.v. Volgens programma



In de middelste van een prachtige natuur in het hele jaar door een warm klimaat, Dit 4-sterrenhotel biedt gastvrijheid en ontspanning. Neem een ??verfrissende duik in het buitenzwembad of een wandeling langs de kust. Bezoek de Dive Center en ontdek de kleurrijke onderwaterwereld van de Rode Zee. Het hotel biedt ook gratis een pendeldienst naar Naama Bay. Geniet van een heerlijk buffet diner in het restaurant en ontspannen met een koel drankje in de lobby bar.

Ligging

Coral Hills ligt direct aan het strand. Het centrum van Marsa Alam ligt op ongeveer 45 minuten rijden van het hotel en de luchthaven van Marsa Alam ligt op ongeveer 40 kilometer. Het centrum van El Quseir ligt op ca. 27 kilometer.

Faciliteiten

Coral Hills telt 205 kamers, verdeeld over een hoofdgebouw en diverse bijgebouwen. Bij binnenkomst vindt u er een receptie, een prachtige lobby met zitjes en meerdere liften.

Voor uw maaltijden kunt u kiezen uit het hoofdrestaurant of een van de 2 a-la-carterestaurants (Foodcourt & Steakhouse, vooraf reserveren). Drankjes kunt u bestellen bij diverse bars.

In de mooie, grote tuin vindt u 2 zwembaden en een kinderbad. Rondom de zwembaden en op het strand staan de ligbedden en parasols voor u klaar zodat u heerlijk van het weer kunt genieten. Voor de kinderen is er een miniclub en een speeltuintje. Dansen tot in de late uurtjes kan in de disco.

Verder beschikt Coral Hills over diverse winkeltjes, een doktersservice, wasserette en wifi (alle tegen betaling).

Sport & Ontspanning

U kunt in Coral Hills gratis gebruikmaken van basketbal, voetbal, wateractiviteiten, tennis (materiaal tegen betaling) en de fitnessruimte. Biljart, tafeltennis, watersporten aan het strand en het duikcentrum zijn tegen betaling. In de Health Club kunt u tegen betaling heerlijk genieten van de sauna, jacuzzi, het Turks bad en diverse massages en behandelingen. Het animatieteam verzorgt een beperkt animatieprogramma.

Verzorging

U verblijft in Coral Hills op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), lunch (13.00-15.00) en diner (19.00-22.00) in buffetvorm. Koffie, thee en koekjes (11.00-12.00), diverse snacks (15.00-17.00), pannenkoekjes (12.00-13.00 en 15.00-17.30). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn inbegrepen van 10.00 tot 23.59 uur. Tegen betaling: cappuccino, espresso, Turkse koffie, verse vruchtensappen, waterpijp, drankjes in de disco, roomservice en alle consumpties na 23.59 uur.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Coral Hills Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203