Hauza Beach Afbeelding Hauza Beach
Hauza Beach ****
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Hauza Beach

****

Hauza Beach Resort ligt heerlijk aan het prachtige strand en biedt voldoende faciliteiten voor een fijne vakantie.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Ligging: Hauza Beach in Sharm el Sheikh

Prachtig gelegen, direct aan zee met een uitgestrekt zandstrand. Het centrum van Naama Bay ligt op 19 km. Tegen een kleine vergoeding rijdt er een hotelshuttle.

Faciliteiten: Hauza Beach

Hauza Beach Resort heeft 515 kamers en beschikt over een receptie, lobby en 4 bars waaronder een beachbar, snackbar, zwembadbar en een sfeervolle lobbybar. Ook is er een discotheek aanwezig. U kunt genieten van smakelijke bu¬ffetten in het hoofdrestaurant, snackrestaurant en is het mogelijk om a la carte te dineren in het Indiaanse- en in het visspecialiteitenrestaurants. Genieten is het ook in de 2 zwembaden. Zo is er een bad met wel 5 levels en spetterende glijbanen. Hier beleefd jong en oud veel waterplezier. Rondom de baden liggen de zonneterrassen met ligbedden, matrasjes en parasols. Er is een badhanddoekenservice. Kinderen kunnen met leeftijdsgenoten spelen in de kinderclub (4-12 jaar) en zijn er 3 speeltuinen. Verder biedt Hauza u een internethoek, artsenservice, diverse winkeltjes, minimarkt en draadloos internet aan (allen tegen betaling).

Uw hotelkamer:

Uw verzorgde kamer is voorzien van airconditioning (individueel regelbaar), satelliet TV, kluisje (tegen betaling), telefoon, minibar (bij aankomst gevuld) en een badkamer met bad/douche, toilet en fohn. Alle kamers hebben een balkon of terras met zitje. De familiekamer is gelijk als de standaardkamer, echter met 2 slaapkamers en 1 badkamer.

Sport & Ontspanning:

Op sportief gebied is hier genoeg te doen zoals; aerobics, gym, waterpolo, tennis, klimmuur, voetbal, volleybal, kookles (1x per week), jeu de boules, darts, kaartspellen en tafeltennis. Tegen betaling: duiken, U kunt heerlijk ontspannen in de jacuzzi en tegen betaling van massage (eenmalig 15 minuten gratis). Het professionele animatieteam verzorgt een leuk programma met sport, spel en shows.

Verzorging: Hauza Beach

All Inclusive; Ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-22.00), allen in buffetvorm. Tevens inclusief snacks (10.00-12.00, 14.00-17.00, 24.00-01.00) en koffie/thee met zoetigheden (17.00-19.00). U kunt eenmalig per week dineren in de a la carte restaurants (met reservering) en hierbuiten tegen betaling. Inbegrepen alle lokale alcoholische en non-alcoholische dranken van 10.00-24.00 uur. Tegen betaling: drankjes na 24.00 uur, pizzeria, ijsjes, verse fruitsappen, luxe koffiesoorten, import drank en drankjes in de disco.

Boekingscode: COR



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hauza Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203