Marriott Mountain Resort Sharm Afbeelding Marriott Mountain Resort Sharm
Marriott Mountain Resort Sharm *****
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Marriott Mountain Resort Sharm

*****


Marriott Mountain resort


Het Marriott Mountain Resort is een 5 sterren resort. Dit resort bestaat uit 2 verschillende resorts. Het Marriot Beach Resort en het Mountain View Resort. Het Mountain View Resort is gelegen aan de overkant van de weg tegenover het Beach Resort. Als u in een van de resorts verblijft, kunt u uiteraard gebruik maken van de faciliteiten die door beide resorts worden aangeboden. Het resort ligt in het hartje van Naama Bay met veel winkels, cafes en restaurantjes op loopafstand.


Restaurants en cafes


In het hotel zijn verschillende restaurants en bars te vinden. Het resort beschikt over een eigen hoofdrestaurant, het Mountain Buffet. Hier kunt u genieten van ontbijt, lunch en dinner. Daarnaast heeft het resort nog enkele a la carte restaurants, zoals Kona Kai, voor overheerlijke Sushi. Het Italiaanse restaurant Parmizzanos en La Pergola en Bakery waar u diverse a la carte snacks kunt krijgen. Verder zijn in het resort een Piano bar en een pub aanwezig voor een drankje.


Animatie


In het hotel is dagelijks een animatieteam aanwezig dat voor het nodige vermaak zal zorgen, zoals bijvoorbeeld volleybal, aerobics en nog vele andere activiteiten, zo hoeft u zich geen moment te vervelen. Voor de kinderen is er een kidscorner, voor kinderen van 4 tot 12 jaar, elke dag open van 9 uur tot zonsondergang.


Kamers


Het hotel beschikt zeer ruime en nette ingerichte kamers. Alle kamers zijn voorzien van air conditioning, telefoon, tv, high speed internettoegang kluisje, mini-bar, volledige badkamer met fohn en een balkon of terras.


Half pension


Ontbijt en diner in buffetvorm.


Inbegrepen


i Retourvlucht Amsterdam - Sharm el Sheikh met Transavia i 7 nachten in het Marriott Mountain Resort op basis van half pension i Transfer luchthaven - hotel en vice versa i Luchthavenbelasting.


Niet inbegrepen


i Visumkosten 24,- i Calamiteitenfonds 2,50 per boeking i Verzekeringen i Fooien ca. 10,- p.p. ter plaatse te voldoen


NIL






Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Marriott Mountain Resort Sharm 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203