Melia Sharm Afbeelding Melia Sharm
Melia Sharm *****
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Melia Sharm

*****

Ligging:

Melia Sharm heeft een schitterende ligging langs de baaien van de Rode Zee en kijkt uit op het eiland Tiran. De tuin van het resort loopt over naar het strand. Het resort ligt op 7 km afstand van het vliegveld en het gezellige centrum met leuke restaurantjes en winkels. Er gaat een shuttlebus service tegen betaling naar het centrum, u dient hiervoor vooraf te reserveren.

Faciliteiten:

Melia Sharm is een ruim opgezet resort en beschikt over 468 moderne kamers. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken tijdens uw vakantie, staat de receptie 24 uur voor u klaar! De lobby en bijbehorende lounge is een plek waar luxe en comfort elkaar kruisen; een heerlijke plek om te relaxen en een drankje te drinken in de lobbybar. Dit is tevens niet de enigste bar, over het gehele resort zijn meerdere gezellige bars te vinden. Ook kunt u terecht in het buffetrestaurant waar de koks hun uiterste best doen om u heerlijke en gevarieerde gerechten te serveren. Wilt u toch iets andersDan heeft u de keuze uit 2 a la carte restaurants (Italiaans en Grill; vooraf reserveren en tegen betaling) of 3 a la carte menukaarten (tegen betaling). Rond het resort liggen maar liefst 5 zwembaden in de mooie tuin, waarvan 1 geheel voor kinderen is. De tuin loopt over naar het strand, waar u net zoals bij het zwembad (gratis) gebruik kunt maken van de zonnebedjes en parasols. Ook kunt u vrij gebruik maken van de handdoekenservice. Voor kids (4-12 jaar) is er kidsclub, minidisco en een speelplaats. Overige faciliteiten die worden aangeboden door Melia Sharm zijn: Wi-Fi Internet & internetcafe (tegen betaling), schoonheidsspecialist, kapsalon, diverse winkeltjes, bioscoop, bowlingbaan, dokters service, was & strijk service, Internetcafe, pinautomaat en disco.

Uw hotelkamer:

De kamers van Melia Sharm zijn van alle gemakken voorzien. Ze zijn mooi en luxe ingericht en beschikken over draadloos internet, satelliet LCD tv, telefoon, individuele airco, minibar (bij aankomst eenmalig gevuld met soft drinks), kluisje, koffie/thee mogelijkheden en balkon. Badkamer met douche, make-up spiegel en fohn. U kunt tegen een toeslag een ruime deluxe kamer boeken.

Sport & Ontspanning:

Qua sportfaciliteiten is er een tennisbaan (tegen betaling), fitness, beachvolleybal, biljart (tegen betaling), dart, waterpolo, jeu de boules, aerobics en watersport mogelijkheden (sommige zijn tegen betaling). Tegen betaling kunt u heerlijk ontspannen in de Health Club van het hotel Melia Sinai met: sauna, stoombad, jacuzzi en massages. Er is een animatieteam aanwezig.

Verzorging:

U verblijft in Melia Sharm op basis van Halfpension tegen een toeslag All Inclusive; Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-15.00), diner (19.00-22.00) in buffetvorm. Diverse snacks (11.00-17.00), koffie/thee en koekjes (17.00-18.00), middernachtsnack (24.00-02.00). Alle alcoholische en non-alcoholische drankjes 24 uur per dag. Tegen betaling: import drank, verse vruchtensappen, drank per fles, room service, diners in a la carte restaurants en speciale koffie en thee.

Boekingscode: COR





Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Melia Sharm 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203