Noria Resort Afbeelding Noria Resort
Noria Resort ****
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Noria Resort

****

Noria Resort is een gezellig hotel, zeer geschikt voor families met kinderen en stellen. Beoordeeld door Nederlanders met een 8,1!

Hotel o.b.v. All Inclusive



Noria Resort

Het Noria Resort is gelegen in de toeristenwijk Na´ama Bay. Een deel van de kamers ligt op een heuvel waardoor er diverse hoogteverschillen zijn, die door treden en hellingen overbrugd worden. Het resort beschikt o.a. 2 a-la-carterestaurants, waarvan 1 met lokale specialiteiten, diverse bars en 2 zwembaden met kinderbad. Centraal in de accommodatie is een amfitheater welke gebruikt wordt voor het amusementsprogramma. Verder heeft het hotel, op ca. 950m, een shuttlebus, die elk uur naar het privestrand rijdt.

Ligging: Noria Resort in Sharm el Sheikh

Noria resort ligt in het centrum van Naama Bay, op ca. 400m van het strand.

Faciliteiten: Noria Resort

Het gezellige Noria Resort beschikt over vele faciliteiten die uw vakantie aangenaam zullen maken. U treft bij binnenkomst een receptie, gezellige lobby met zitjes, tv-ruimte, Engelse Pub en 3 bars en 3 restaurants, waarvan 1 buffet- en 1 restaurant met BBQ en lokale gerechten en 1 Italiaans (a la carte tegen betaling). U kunt optioneel deelnemen aan een Desert Diner welke 1 x p.w. wordt georganiseerd. Noria Resort beschikt over een privestrand met gratis ligbedden, badhanddoekenservice, parasols en 2 prachtige zwembaden waarvan 1 verwarmd en voor de kleintjes een apart kinderbad. Overige faciliteiten zijn een internetcafe/Wi-Fi (tegen betaling), winkeltje en doktersservice. Voor de kids verder een speeltuin en miniclub (4-6 jaar).

Uw hotelkamer:

De gezellig ingerichte kamers van Noria Resort beschikken over satelliet-tv, telefoon, kluisje, minibar, individuele airco, badkamer met toilet, bad of douche en fohn. Alle kamers hebben een balkon of terras met tuin of zwembadzicht.

Sport & Ontspanning:

Er zijn 2 tennisbanen (verlichting tegen betaling), biljart (tegen betaling), tafeltennis, volleybal en gemotoriseerde watersporten (tegen betaling). Het animatieteam zorgt voor entertainment.

Verzorging Zomer: Noria Resort

U verblijft in Noria Resort op basis van All Inclusive; Ontbijt (07.00-10.30), lunch (12.30- 14.30) en diner (19.00-21.30) in buffetvorm. Diverse snacks (12.00-16.30). Lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn van 10.00-22.00 uur inbegrepen (wijn alleen bij diner). Reservering verplicht voor het a la carte restaurant (tegen betaling).

Verzorging Winter: Noria Resort

All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.30) in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (16.30-17.30). Lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn van 10.00-23.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: Import drankjes, verse vruchtensappen, espresso, cappuccino, roomservice, Beachbar en diner in een a la carte restaurant (vooraf reserveren).

Ervaringen van klanten

  • Erg mooi hotel, mooie en ruime kamers
  • Het resort is perfect gelegen op loopafstand van Naama Bay en het strand
  • Leuk om uit te rusten en bij te komen

Boekingscode: COR



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Noria Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203