Sabena Marmara Afbeelding Sabena Marmara
Sabena Marmara
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Sabena Marmara


Pure ontspanning: een verblijf in de Marmara Sabena Resort in de Sinai in Egypte en breng een droomvakantie. Marmara Sabena Resort in het systeem vindt u alles wat je maar kunt bedenken van een perfecte vakantie te halen. Mis niet naar Egypte te bezoeken van de culturele hoogtepunten en profiteren van de rijke excursie aanbod. Wie zou niet gewoon lekker luieren op het strand, kunt u de vakantie door te brengen met...

Hotel o.b.v. Volgens programma



Pure ontspanning: een verblijf in de Marmara Sabena Resort in de Sinai in Egypte en breng een droomvakantie. Marmara Sabena Resort in het systeem vindt u alles wat je maar kunt bedenken van een perfecte vakantie te halen. Mis niet naar Egypte te bezoeken van de culturele hoogtepunten en profiteren van de rijke excursie aanbod. Wie zou niet gewoon lekker luieren op het strand, kunt u de vakantie door te brengen met gevarieerde activiteiten. Het Hotel Marmara Sabena Resort is gelegen in het 4-sterren range. Gebruik niet de onafhankelijke vakantie planning, door simpelweg het boek een all-inclusive verblijf. De vakantie deals op de Sinai prijs varieren afhankelijk van het seizoen. Daarom: Vergelijk prijzen en data om de beste deal te vinden. Individuele aankomst in Egypte gewenstEen combinatie met een hotel reserveren is natuurlijk mogelijk. Alle vragen over uw reis naar de Marmara Sabena Resort u kunt maken op onze getrainde reisbureaus in het callcenter.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Sabena Marmara 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203