Savita Resort Afbeelding Savita Resort
Savita Resort *****
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Savita Resort

*****


Savita Resort


Het Savita Resort is een all-inclusive hotel gelegen in de wijk Sharks Bay. Het bestaat uit een groot hoofdgebouw, enkele bijgebouwen en 3 zgn. villais met verzorgd ingerichte kamers. Voor het hoofdgebouw is een groot zwembad met terras en kinderbad en daaraan grenzend een langgerekt privestrand. Bij de entree is een patio met een bar en een fraaie waterpartij met waterval. Er zijn vrij veel faciliteiten, waaronder een wellnesscenter, enkele restaurants en bars, tennisbanen en diverse watersportmogelijkheden.


Ligging: Savita Resort in Sharm el Sheikh


In Sharks Bay, aan een prive strand van ca. 700 m. met koraalrif. Het centrum van Naama Bay ligt op ca. 10 km. De luchthaven ligt op ca. 12 km afstand.


Faciliteiten: Savita Resort


Savita Resort beschikt over 545 kamers. 24 uurs receptie, lounge en lobby. Voor uw maaltijden kunt u terecht bij 4 verschillende restaurants, waarvan 1 buffet hoofdrestaurant met thema avonden, 3 a la carterestaurants (Italiaans en Chinees, tegen betaling en reservering). U heeft 1 keer per verblijf gratis toegang tot van de 1 a la carte restaurant (excl. drankjes). Voor uw drankjes kunt u zich wenden tot de diverse bars in de lobby of bij het zwembad. Het grote zwembad is maar liefst 2650 m2 groot en gelegen nabij het strand. Voor de kleintjes is er een apart kinderbad, Pooh miniclub(3-12 jr.) en speeltuin. Er is tevens een verwarmd binnenbad dat naar buiten uitloopt. Verder zonnebedjes met parasols bij het zwembad en op het strand. Overige faciliteiten die aangeboden worden zijn: diverse winkeltjes, badhanddoekenservice, wasservice, kapsalon, Internetcafe en Wi-Fi ( tegen betaling), dokterspost, en een pinautomaat. Er gaat een shuttlebus service naar het centrum Naama Bay 3 x per dag met reservering (overdag gratis).


Uw hotelkamer:


Uw hotelkamer in Savita Resort & Spa is comfortabel ingericht en voorzien van satelliet tv, telefoon, kluisje (gratis), koelkastje, individuele airco en Wi-Fi verbinding (tegen betaling). Badkamer met bad of douche en fohn. Alle kamers hebben een balkon of terras met zee- of tuinzicht.


Sport & Ontspanning:


Savita Resort & Spa biedt een Spa centrum met een stoombad, sauna, jacuzzi, massage- en diverse schoonheidsbehandelingen (allen tegen betaling). Gym, tennisbaan (verlichting tegen betaling), voetbalveld, biljart, volleybalveld. Het professionele animatieteam verzorgt overdag en s avonds een gevarieerd programma voor volwassenen en voor de kleintjes.


Verzorging Zomer: Savita Resort


U verblijft in Savita Resort op basis van All Inclusive; Ontbijt (07.00-10.00), lunch (13.00-15.00) en diner (19.00-22.00) in buffetvorm. Diverse snacks (11.00-19.00), ijs (15.00-17.00). Lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn van 10.00-23.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: a la carte restaurants, roomservice, speciale koffies en import drankjes.


Verzorging Winter: Savita Resort


All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), lunch (13.00-15.00) en diner (19.00-22.00) in buffetvorm. Diverse snacks (11.00-17.00), ijs (15.00-17.00) en middernachtsnack (24.00-01.00) inbegrepen. Lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn van 10.00-23.00 uur inclusief. U heeft 1 keer per verblijf gratis toegang tot de a la carte restaurant (excl. drankjes). Tegen betaling: roomservice, speciale ko e, import drankjes, a la carte dineren en drankjes na 23.00 uur.


Ervaringen van klanten



  • Vriendelijk personeel

  • Geweldig rif voor de deur

  • Het eten was prima en warm, de kamers goed en het personeel heel vriendelijk


Boekingscode: COR






Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Savita Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203