Tiran Island Resort Afbeelding Tiran Island Resort
Tiran Island Resort ****
Bestemming: Rode Zee - Sharm el Sheikh

Tiran Island Resort

****

Het Tiran Island Resort is een verzorgd en ruim opgezet 4 sterren resort. Tiran Island ligt in het hart van Montazah, in een van de mooiste omgevingen van Sharm el Sheikh. Dit resort is gebouwd op de aflopende heuvels aan de Golf van Aqaba en biedt een schitterend uitzicht over het Sinai gebergte en het nabij gelegen Tiran eiland.

Hotel o.b.v. All Inclusive



Algemeen

Het Tiran Island Resort is een verzorgd en ruim opgezet 4 sterren resort. Tiran Island ligt in het hart van Montazah, in een van de mooiste omgevingen van Sharm el Sheikh. Dit resort is gebouwd op de aflopende heuvels aan de Golf van Aqaba en biedt een schitterend uitzicht over het Sinai gebergte en het nabij gelegen Tiran eiland.

Ligging

Tiran Island Resort ligt in het hart van Montazah, 15 km ten noorden van het centrum Naama Bay. Dit centrum is te bereiken met een shuttle service (tegen betaling). Het resort ligt direct aan het strand en vlakbij Ras Nosrani, een van de mooiste duikgebieden van Sharm el Sheikh. De luchthaven van Sharm el Sheikh ligt op ca. 7 km afstand van het resort.

Faciliteiten

Receptie, verzorgde lounge met lobby bar, pool bar, strandbar, Shisha bar, Piazza Cafe, buffetrestaurant Lets Eat voor ontbijt, lunch en diner, Indiaas a la carte restaurant en Oasis Bar & Grill. Zoetwaterbuitenzwembad, zwembadterras met ligbedden, parasols en tafeltje (op het strand tegen betaling). Tennisbaan, aerobics, aquarobics, duikschool, tafeltennis, souvenirwinkels, dokter en internetgelegenheid. Kids club met spelletjes, knutselen, minidisco en tekenen. Avondprogramma met cabaret, karaoke en playbackshow. WiFi in openbare ruimte(n).

Kamers

U verblijft in een standaard 2-persoonskamer. Alle kamers zijn verzorgd ingericht en voorzien van televisie, airconditioning, kluisje, zithoek, minibar en koffie- en theefaciliteiten. Badkamer met ligbad/douche, wastafel, haardroger en toilet. Balkon of terras met zitje. Tevens beschikt het hotel over superior kamers. Er zijn in Tiran Island ook enkele kamers met verbindingsdeur. Deze kamertypes zijn op aanvraag en tegen een toeslag te boeken.

Verzorging

U verblijft hier op basis van all inclusive.

All inclusive formule Tiran Island Resort

Eten

  • Ontbijtbuffet van 06:30 tot 10:30 uur
  • Lunchbuffet van 12:30 tot 15:00 uur
  • Dinerbuffet van 19:00 tot 22:00 uur
  • Snacks & ijs van 16:00 tot 17:00 uur

Drinken

Drankjes zijn inbegrepen tijdens de maaltijden en van 10:30 - 23:00 uur op de door het hotel aangegeven plaatsen en tijden. Drankjes worden geserveerd per glas/beker. Inbegrepen in de all inclusive formule zijn: mineraalwater, frisdrank, sappen, koffie, thee en lokale alcoholische dranken, zoals bier, vodka, rum, etc. Lokale wijnen zijn alleen inbegrepen tijdens lunch en diner. Tegen betaling: speciale koffies, vers geperste sappen, sodawater, bepaalde cocktails, champagnes en alle geimporteerde (non-)alcoholische dranken.

Openingstijden bars

  • Lounge Bar is 24 uur per dag geopend
  • Pool Bar van 11:00 tot 17:00 uur
  • Beach Bar van 11:00 tot 17:00 uur
  • Piazza Cafe van 18:00 tot 23:00 uur (shisha tegen betaling)

(All inclusive formule is onder voorbehoud van wijzigingen)

Visuminformatie

De luchthaven van Sharm el Sheikh kent 2 verschillende soorten visa: een stempel (Gulf stamp, gratis) en een visum (tegen betaling van 20,- p.p.). Wanneer u maximaal 8 dagen in Sharm el Sheikh verblijft (en uw heen- en terugvlucht naar en vanaf Sharm el Sheikh gaan) en u ter plaatse geen excursies boekt, bent u niet verplicht een visum aan te schaffen. Wij raden U echter ten zeerste aan om het visum aan te schaffen. U heeft dit nodig indien u in geval van nood naar de Nederlandse Ambassade in Cairo zou moeten gaan. Ook kan het zijn dat U plotseling naar Nederland terug zou moeten reizen. Dit gebeurt vaak via Cairo en is enkel mogelijk met visum. Wanneer u eenmaal de douane bent gepasseerd is het niet meer mogelijk om achteraf alsnog een groot visum aan te schaffen. Het visum is verkrijgbaar bij de Egyptische vertegenwoordiger van Sky Tours international. De kosten hiervoor worden verrekend in de transfer bus. Tevens dient u in de transferbus aan de host 5,- p.p. voor fooien te voldoen, onafhankelijk van het afnemen van de stempel of het visum. Blijft u langer dan 8 dagen in Sharm el Sheikh en bent u van plan ter plaatse deel te namen aan excursies (Cairo, bepaalde gedeelten in de Sinai-woestijn, natuurgebied Ras Mohammed), dan dient u een visum aan te schaffen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Tiran Island Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203