Hilton Abu Dhabi Afbeelding Hilton Abu Dhabi
Hilton Abu Dhabi
Bestemming: ABU DHABI - ABU DHABI

Hilton Abu Dhabi


Het Hilton Abu Dhabi ligt aan de Corniche in het hart van Abu Dhabi en biedt een panoramisch uitzicht over de Arabische Golf. Het Hilton beschikt over een privestrand van 350 meter lang, een luxe spa en een gezondheidscentrum. Het hotel biedt ruime kamers en suites met marmeren badkamers. In de openbare ruimtes is gratis WiFi beschikbaar.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Hilton Abu Dhabi

De naam Hilton staat al sinds jaar en dag garant voor een ontspannen en luxe verblijf, waar ook ter wereld. Dit hotel in Abu Dhabi doet deze naam ook zeker weer eer aan. Buiten een indrukwekkende lijst met faciliteiten en zeer comfortabel ingerichte kamers, biedt het hotel een centrale ligging en een heerlijk prive-strand.

Ligging

Het Hilton Abu Dhabi hotel ligt op ca. 10 minuten van het centrum van Abu Dhabi, direct aan het prive-strand.

Faciliteiten

Receptie, lounge, lift, airconditioning, maar liefst 13! restaurants en bars en roomservice. Er zijn 3 grote buiten zwembaden, allen met ligstoelen en parasols. Het hotel biedt een kidsclub, sportschool, tennisbanen, squashbaan en een uitgebreide spa. Tevens biedt het hotel een kapsalon, schoonheidssalon, wisselkantoor, souvenirshop en wasservice. Vanaf het prive-strand kunt ook nog eens vissen, zeilen, snorkelen en windsurfen.

Kamers

De luxe ingerichte kamers zijn voorzien van airconditioning, tv, minibar, telefoon, internet en kluisje. Badkamers zijn voorzien van bad/douche, toilet, badjas, slippers en fohn.

Verzorging

U verblijft hier op basis van logies en ontbijt. Verblijf op basis van halfpension is mogelijk, tegen een toeslag van 40 per persoon per dag.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hilton Abu Dhabi 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203