Byblos Tecom Afbeelding Byblos Tecom
Byblos Tecom
Bestemming: DUBAI - Dubai

Byblos Tecom



Het Byblos Tecom is een schitterend 4-sterrenhotel. De vele muurschilderingen, mozaïeken, marmeren en houten kunstwerken maken het hotel zeer stijlvol! En wat denk je van de centrale ligging tussen The Mall of the Emirates en het IBN Battuta winkelcentrum? Het Byblos Tecom is dé perfecte uitvalsbasis om het unieke Dubai te ontdekken!







Ligging: Byblos Tecom in Dubai

Het Byblos Tecom ligt in het hart van de wijk TECOM en op ca. 15 minuten afstand van het strand. Bekende winkelcentra zoals The Mall of the Emirates en het IBN Battuta winkelcentrum bevinden zich in de directe omgeving en het Al Barsha metrostation is op loopafstand te bereiken. Vanuit hotel Byblos Tecom ben je ook in mum van tijd in de Dubai Marina. De internationale luchthaven van Dubai bevindt zich op ca. 35 minuten rijden.

Faciliteiten: Byblos Tecom

Byblos Tecom is een modern 4-sterrenhotel dat beschikt over 152 elegante kamers, een 24-uurs receptie en 3 liften. In het Murjan Restaurant geniet je tegen betaling van heerlijke internationale buffet- en à -la-cartemaaltijden. Ook kun je tegen betaling genieten van Italiaanse gerechten in Al Dente Restaurant en Koreaanse specialiteiten in Kung Korean Restaurant. Voor een leuke avond met een hapje en een drankje kun je terecht in de Engelse pub Crown & Lion of de Chameleon Club Dubai (moderne nachtclub). Maak optimaal gebruik van warme dagen in Dubai en neem een duik in het buitenzwembad (op de eerste verdieping). De parasols en loungestoelen staan al voor u klaar. Er is bij het zwembad ook een handdoekenservice (tegen betaling). Verder heeft Byblos Tecom een kapsalon en een internetcafé (beide tegen betaling). In de lobby kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Hotelkamer:

Je comfortabele standaardkamer (1-2 personen) in het Byblos Tecom heeft een elegante uitstraling en is voorzien van een gratis kluisje, wifi (gratis), satelliettelevisie, airconditioning (gratis), telefoon, een minibar (tegen betaling), koffie- en theefaciliteiten en 24-uur roomservice (tegen betaling). Badkamer met douche of bad, toilet en föhn.

Je kunt ook kiezen voor een executive kamer (1-2 personen), deze beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer echter ruimer.

Sport & Ontspanning:

Byblos Tecom heeft een Gym & Wellness met een fitnesscenter, binnenzwembad en sauna. Ook kun je tegen betaling kiezen voor een heerlijke massage of beautybehandeling.

Verzorging winter 2018-2019: Byblos Tecom

Je verblijft in Byblos Tecom op basis van Logies & Ontbijt.

Tegen betaling kun je op basis van Halfpension (ontbijt en diner) of Volpension (ontbijt, lunch en diner) verblijven. Maaltijden in buffetvorm of à la carte.

Bij verblijf op 31 december 2018 in het hotel is een gala diner inbegrepen.

Bijzonderheden:

Wanneer je in Dubai verblijft, betaal je bij het uitchecken een toeristenbelasting; de zogenaamde Tourism Dirham. De belasting voor hotel Byblos Tecom is 15 AED per kamer per nacht (15 AED is ca. a‚¬ 3).



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten naar aanleiding van het programma
  • Luchthavenbelasting
  • Verzorging: logies en ontbijt
  • Als u een optie-boeking nu plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig € 2,50
  • Reserveringskosten, eenmalig € 28,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Huur GPS-systeem
  • Evt. aanschaf van een routekaart


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • WA-dekking van € 7,5 miljoen
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.



Overige Informatie

Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een reisoverzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens, een beschrijving van de hotelaccommodaties en eventueel de autohuurvoorwaarden kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.

Als u een optie-boeking plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.

Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

De optie boeking wordt pas definitief bevestigd, nadat wij u een reisoverzicht hebben toegezonden en u daarvoor uw akkoord heeft gegeven.



Byblos Tecom 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  vakantiestunt.nl
v6.20210203